Afbeelding

Imago Lage Weide in de lift

Ondernemend

LAGE WEIDE > Park­ma­na­ge­ment Lage Weide heeft onder ruim 800 relaties (een ver­dub­be­ling t.o.v. vorig jaar) een vra­gen­lijst over het imago van het be­drij­ven­ter­rein en onze werk­zaam­he­den verspreid. Dit heeft 71 res­pon­den­ten op­ge­le­verd (+48%).

De be­lang­rijk­ste uit­kom­sten:

Het imago van be­drij­ven­ter­rein Lage Weide  wordt in 2021 ge­waar­deerd met een gemiddeld rap­port­cij­fer van 6,70 (was 6,36 in 2020, 6,45 in 2019 en 5,85 in 2018).Het imago is daarmee met 0,85 punten verbeterd tussen 2018 en 2021.

De stelling “Lage Weide draagt bij aan gezond stedelijk leven in Utrecht” wordt op een schaal van 0 tot 10 gemiddeld met een 6,77 on­der­schre­ven (was 6,55 in 2020 en 6,50 in 2019)De stelling scoort daarmee 0,27 punten hoger dan in 2019.

De stelling “Lage Weide is voor MBO-ers dé leer- en ont­wik­kel­plek van Utrecht” wordt op een schaal van 0 tot 10 gemiddeld met een 7,4 on­der­schre­ven (was 7,0 in 2020 en 6,9 in 2019)

De stelling scoort daarmee 0,5 punten hoger dan in 2019.De vraag “in welke mate zou u Lage Weide als ves­ti­gingslo­ca­tie aan­be­ve­len bij relaties?” werd weer met een ruime voldoende be­oor­deeld, gemiddeld een 7,9.Dat is een nagenoeg gelijk aan de score van 2020 (was 8,0).

De meest op­val­len­de op­mer­kin­gen van de res­pon­den­ten:

Lage Weide is een mooi en centraal gelegen plek voor on­der­ne­mers en starters. Het biedt een variatie aan bedrijven van opslag tot kantoor en volgens mij ook een stukje onderwijs. Ik denk zelfs dat Lage Weide nog wel wat kan doen aan duur­zaam­heid langs bij­voor­beeld de snelweg. En dan denken we niet zo zeer aan wind­mo­lens, maar daken met zon­ne­pa­ne­len of op een andere manier wind­ener­gie vangen.

Misschien zou er een oplossing kunnen worden bedacht om de auto’s die er rijden minder hard te laten rijden omdat ik als fietser al een paar keer bijna aan­ge­re­den ben en laatst er een tragisch ongeluk is gebeurd

Het is nog steeds een doorn in het oog dat vracht­wa­gens op par­keer­plaat­sen staan aan de ventweg Atoomweg. Dit is al een stuk verbetert door het plaatsen van beton obstakels bij picnic maar nu ligt daar de weg al weer voor lange tijd open waardoor daar ook geen voer­tui­gen kunnen parkeren. Het enige geluk wat werk­ne­mers in deze omgeving hebben is dat veel mensen thuis­wer­ken vanwege covid. Zodra men weer groen licht krijgt dan is parkeren in de buurt een speur­tocht.


De kwaliteit van het geleverde werk van de werk­stich­ting Park­ma­na­ge­ment Lage Weide kreeg gemiddeld een 7,49 (was 7,45 in 2020 en 7,15 in 2019).Het rap­port­cij­fer is daarmee met 0,34 punten verbeterd tussen 2019 en 2021.Dit is ook terug te zien in de feedback die werd gegeven op het onderzoek:

Er is nog veel winst te behalen. Maar daar wordt door jullie hard aan gewerkt. Com­pli­men­ten! 

Er zijn goede ont­wik­ke­lin­gen zichtbaar, ga zo door!

Afbeelding
Betaald parkeren Scheendijk nu 24 uur per dag met handhaving Gemeente
Afbeelding
Herstel boomgaard park Vechtenstein Nieuws
default
A12 Galecopperbrug bij Utrecht richting Arnhem in april 2024 drie dagen overdag dicht, omleiding ook via Zuilense Ring Nieuws
Afbeelding
Trots op DigiD-certificaat, Zelf aan de slag met DigiD, het kan in de Bibliotheek Nieuws
Afbeelding
Start werkzaamheden met gedeeltelijke afsluiting Oostkanaaldijk Loenen Nigtevecht Nieuws
Restaurant de Meander, Zorggroep de Vechtstreek
Alzheimercafé Breukelen-Loenen over praktische adviezen over ergotherapie, voor mensen met dementie. Lezersnieuws
Afbeelding
Provincie Utrecht maakt als aandeelhouder Stedin werk van oplossen netcongestie Nieuws
Afbeelding
NK Tegelwippen: tegeltaxi haalt tegels en zand gratis op in Stichtse Vecht Gemeente
Noordse woelmuis
Nieuw leefgebied voor noordse woelmuis in Tienhoven Nieuws
GD2 HV Nijenrodes kampioen!
Kampioenen bij handballers HV Nijenrodes Sport
Afbeelding
Bijeenkomst Meet je Waterkwaliteit in Maarssenbroek Gemeente
Afbeelding
Onzekerheid over afsluiting Oostkanaaldijk, gesprekken Rijkswaterstaat, waternet en gemeente lopen nog Nieuws
Afbeelding
Knoop Autobedrijven Mazda dealer voor regio Groot Utrecht Ondernemend
Afbeelding
MAESONS en Urban Trail Utrecht voor KWF: win het gesigneerde Arsenal shirt van Jurriën Timber Sport

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws