Voorzitter S.V. de Vecht Martin Nielen
Voorzitter S.V. de Vecht Martin Nielen Mevrouw A. Nielen

Goede voornemens voor voetbalclub S.V. De Vecht uit Loenen

Sport Ingezonden

LOENEN > Sinds eind 2021 zijn er nieuwe bestuursleden toegetreden tot het bestuur van voetbalclub S.V. de Vecht uit Loenen aan de Vecht. Er waren meerdere functies ter beschikking gekomen die nu weer zijn ingevuld. Martin Nielen heeft het voorzitterschap op zich genomen, Leo von Ende is jeugdvoorzitter, Joanne Stutterheim is nog steeds de penningmeester, Claudia Falavigna is de nieuwe secretaris, Gerard Versluis is algemeen bestuurslid en Jop van der Horst neemt de jeugdcoördinatie onder zijn hoede. Alle bestuursleden zijn woonachtig in de regio en hebben hart voor de club.

Het jaar is goed begonnen voor de voetbalclub met het uiteenzetten van de nieuwe doelen voor 2022. Het nieuwe bestuur is ambitieus en er staat veel op de agenda. Er wordt vooral ingezet op vernieuwing en verduurzaming van het clubgebouw, op het technisch beheer, het uitbreiden van het sponsoren beleid, het organiseren van activiteiten, het betrekken van bestaande leden bij de dagelijkse gang van zaken en het werven van nieuwe leden.

De focus ligt bij S.V. de Vecht nu vooral op de jeugd. Met Leo von Ende heeft de Jeugd-afdeling een ervaren kracht in huis. Het doel is om een goed plan voor de jeugd te maken. Jop van der Horst, met als achtergrond een opleiding bij de KNVB, zorgt samen met Gerard Versluis voor de coördinatie hiervan en verzorgt de jeugdtrainingen. Met de inbreng van Gerard Versluis als algemeen bestuurslid heeft de club een zeer ervaren klankbord. Daarnaast is Gerard Versluis al jaren jeugdtrainer voor O16 t/m O19 en heeft de basis gelegd voor het jeugdplan. De dames Joanne Stutterheim en Claudia Falavigna maken het bestuur compleet met hun functies als penningmeester en secretaris. De goede samenwerking tussen de bestuursleden heeft zijn eerste vruchten al afgeworpen. Er zal een nieuwe hoofdtrainer voor het eerste elftal aangetrokken worden en de overeenkomsten met alle vrijwilligers zijn herzien en waar nodig aangepast. Iedereen die zich op vrijwillige basis inzet voor de club, moet zich gewaardeerd voelen is de insteek. Want zonder de vrijwilligers is er geen club.

Martin Nielen is al jaren een kind van de club en weet dus goed wat er speelt onder de leden. Zijn idee is om de bestaande leden meer bij de club te betrekken door beheer-commissies op te zetten. Elke commissie krijgt in opdracht van het bestuur de verantwoordelijkheid voor een specifieke taak binnen de club. Veel leden willen een steentje bijdragen en zijn ook nog eens handig in de uitvoering. Denk hierbij aan het opzetten van clinics voor de jeugd, de inzet bij goede doelen in het dorp, flyer-acties, klein groen-onderhoud op de club, het schilderwerk, vernieuwing van het clubgebouw, uitvoering en organisatie etc.. De komende periode wordt gebruikt om de competenties van de commissies uit te werken en de teams samen te stellen.

S.V. de Vecht is al jaren een financieel stabiele en slimme voetbalclub. Er wordt verdient aan o.a. het terugleveren van energie door de zonnepanelen op het dak van het clubgebouw en door het slim inzetten (in dit geval juist het uitzetten) van alle energieslurpende apparatuur gedurende de corona periode. Jarenlang is er geen gebruik gemaakt van subsidies die voor voetbalclubs beschikbaar zijn vanuit de overheid. Dat is nu anders, alle mogelijkheden zijn in kaart gebracht en worden ten volste benut. De club kent een groot aantal trouwe sponsoren. Door een actieve wervingscampagne heeft dat tot nu toe nog eens 30 nieuwe sponsoren opgeleverd. Hierdoor worden o.a. tenues, veldborden met stalen frames, diversen terrein-onderhoud, nieuwe dug-outs en zelfs een professionele koffiemachine gerealiseerd. De eerste lichting nieuwe veldborden is in productie en zullen binnenkort worden aangebracht rondom het hoofdveld.

Er wordt door het bestuur en alle leden uitgekeken naar de dag dat alle corona-maatregelen worden opgeheven en er weer volop gevoetbald mag worden op de club. Iedereen heeft behoefte aan de sociale contacten en het teamspel wordt enorm gemist door jong én oud. Mocht je interesse hebben om lid te worden van de club? Kom dan gewoon een keertje meetrainen of kom gewoon eens langs. Meld je aan via info@svdevecht. Iedereen is van harte welkom bij S.V. de Vecht!

Afbeelding
Kringloopwinkel De Sirkel krijgt kans op Circulair ambachtscentrum bij nieuw afvalstation. Nieuws
Een taxatie van gouden of zilveren sieraden kan u verrassen.
Goud Inkoop Bus komt weer langs in de regio Ondernemend
Informatie
LbnK organiseert de wielertoertocht Gerard Vianen Classic op Hemelvaartsdag 9 mei 2024 Vrije tijd
Afbeelding
PAS-melders krijgen prioriteit in Utrechtse stikstofbank Nieuws
Spijkerbroek hangen. Te gek!
Rondom Koningsdag organiseert de Oranjevereniging Maarssen-Dorp enkele activiteiten, vooral voor kinderen Vrije tijd
Afbeelding
Bestuurders Hollandse Plassen-gemeenten slaan handen ineen met samenwerkingsconvenant Nieuws
Afbeelding
Poldermodellen gaven een spetterend optreden in 4-en-1 in Breukelen Lezersnieuws
Afbeelding
Tulpencursus van MHV, jeugd maakt kennis met hockey Sport
De telefoon weer boven water
Duikers halen telefoon van toeristen uit Vecht in Breukelen Lezersnieuws
----
Uitslagen Schietsportvereniging Loenen Sport
Afbeelding
De Boffers naar Dierentuin Amersfoort als afsluiting van seizoen Lezersnieuws
Afbeelding
Succesvolle voedselbankactie voor Stichtse Vecht door volleybalvereniging UVV-Sphynx Lezersnieuws
Afbeelding
Sterke stijging fietsendiefstal in Stichtse Vecht, ook meer drugshandel Nieuws
Afbeelding
Campagne Onderdompelen vraagt actie voor de stedelijke (onder)waterwereld van Utrecht Nieuws

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws