Kunstwerken Kunst Oprapen
Kunstwerken Kunst Oprapen MEC Maarssen

Expositie Kunst Oprapen

zaterdag 12 juni 2021 11:00 tot 16:00

Kunst Oprapen

Op 22 april tijdens de ‘dag van de aarde’ hebben verschillende klassen van Wereldkidz ’t Kockenest, Wereldkidz Tweesprong en de School met de Bijbel vuil geraapt rond de school. Dat zwerfafval is deze keer niet met de vuilniswagen mee gegeven, maar vijf kunstenaars zijn er creatief mee aan de slag gegaan en hebben er fantastische kunstwerken van gemaakt.

Je kan de kunstwerken online bekijken op https://kunstoprapen.nl/gemeenten/stichtse-vecht/inzendingen/ en ze zijn in het echt te zien bij het MEC in Maarssen op woensdagen van 10.00 tot 17.00 uur. Ook op zaterdag 12 juni van 11.00 tot 16.00 tijdens de Kunstroute van Stichtse Vecht ben je welkom om de kunstwerken te bewonderen op het MEC (uiteraard houden wij de richtlijnen van het RIVM aan)

Alle inwoners van de gemeente Stichtse Vecht kunnen via de site stemmen op hun favoriete kunstwerk en zo mede de winnaar bepalen. De verkiezing voor het project Kunst Oprapen in de gemeente Stichtse Vecht vindt plaats van 5 t/m 25 juni 2021. Op 30 juni komt de vakjury langs en dan wordt bekend gemaakt welk kunstwerk de eerste prijs wint.

Locatie