Afbeelding

Start kaartverkoop voor gloednieuw seizoen Podium Hoge Woerd

Vrije tijd

LEIDSCHE RIJN > We hebben goed nieuws: vanaf begin september zijn wij open met een gloednieuw seizoen. Nadat het een tijd stil is geweest in onze theaterzaal, presenteren we op donderdag 9 juli om 10.00u met trots de eerste helft van het nieuwe theaterseizoen (t/m december 2020). Kaarten bemachtigen is alleen mogelijk via onze website.

Marjan van Huystee, programmeur Podium Hoge Woerd: “Ik ben heel blij dat het toch gelukt is een goed programma samen te stellen en dat we weer open gaan na deze rare theaterloze periode. Het is even wennen om ons weer in grotere groepen te begeven, maar ik weet dat we op een veilige manier werken. Ik hoop dat ons programma aanspreekt. Ik nodig dan ook iedereen uit om te komen genieten van prachtig toneel, luisterrijke muziek, virtuoze dans en overheerlijke familie- en jeugdvoorstellingen. Ik hoop u snel weer in ons theater te zien!”

In ons nieuwe, 6e theaterseizoen bieden we een divers palet aan voorstellingen in deze eerste helft: september tot en met december 2020. We zijn er trots op dat we vele bekende, minder bekende, hele talentvolle en jonge theatermakers, dansers en muzikanten een podium kunnen bieden. Sommige gezelschappen spelen zelfs twee keer op een avond, andere twee avonden of meer achter elkaar. Zo kunnen zij, en wij als theater, meer bezoekers de kans geven deze voorstellingen te bezoeken, ondanks de beperkte capaciteit door de 1,5m maatregel.

Zo speelt meesterverteller Nasrdin Dchar vier keer zijn nieuwe voorstelling ADEM, speelt Sanne Wallis de Vries een voorstelling die er zonder corona nooit geweest zou zijn en komt Maas theater en dans met een bonte mix van theater, dans en muziek voor de hele familie. Toneelgroep Oostpool brengt het prachtige Skylight, Diederik Jekel neemt ons mee in de wetenschap en Holland Baroque laat ons genieten van zijdezachte klanken. Een programma om je vingers bij af te likken.

Désirée Majoor, directeur Podium Hoge Woerd/Theater Kikker: “In tijden van crisis zoals we die hebben doorgemaakt, zijn sociale contacten nog belangrijker dan anders. Dat is in mijn ogen ook de kern van theater: ontmoeting. Iedere theatermaker maakt een voorstelling die ons raakt, hoe je het ook wendt of keert. We zien ernaar uit om onze bezoekers daar weer deelgenoot van te maken. En daarnaast is het natuurlijk ook gewoon fijn om weer een avond met je geliefde, je kinderen, of goede vrienden uit te kunnen gaan.”

Uiteraard leven we de 1,5m- en hygiëne-maatregelen na. Zo werken we dit jaar met ongeplaceerde tickets om de maximale zaalcapaciteit te benutten én ons publiek de benodigde ruimte te kunnen garanderen. Bekijk ons protocol op de website.
In het najaar volgt meer informatie over de kaartverkoop voor het tweede deel van het seizoen, van januari tot en met mei 2021.

Informatie
LbnK organiseert de wielertoertocht Gerard Vianen Classic op Hemelvaartsdag 9 mei 2024 Vrije tijd
Afbeelding
PAS-melders krijgen prioriteit in Utrechtse stikstofbank Nieuws
Spijkerbroek hangen. Te gek!
Rondom Koningsdag organiseert de Oranjevereniging Maarssen-Dorp enkele activiteiten, vooral voor kinderen Vrije tijd
Afbeelding
Bestuurders Hollandse Plassen-gemeenten slaan handen ineen met samenwerkingsconvenant Nieuws
Afbeelding
Poldermodellen gaven een spetterend optreden in 4-en-1 in Breukelen Lezersnieuws
Afbeelding
Tulpencursus van MHV, jeugd maakt kennis met hockey Sport
De telefoon weer boven water
Duikers halen telefoon van toeristen uit Vecht in Breukelen Lezersnieuws
----
Uitslagen Schietsportvereniging Loenen Sport
Afbeelding
De Boffers naar Dierentuin Amersfoort als afsluiting van seizoen Lezersnieuws
Afbeelding
Succesvolle voedselbankactie voor Stichtse Vecht door volleybalvereniging UVV-Sphynx Lezersnieuws
Afbeelding
Sterke stijging fietsendiefstal in Stichtse Vecht, ook meer drugshandel Nieuws
Afbeelding
Campagne Onderdompelen vraagt actie voor de stedelijke (onder)waterwereld van Utrecht Nieuws
Afbeelding
COA vraagt om noodopvang in Woerden voor asielzoekers Nieuws
Afbeelding
TheWeeknd op de Fabrique in Maarssen, een nieuw lifestyle festival waar je geïnspireerd wordt Ondernemend

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws