CREATIEVE GESPREKSGROEP

donderdag 29 september 2022 14:00 t/m 14:00

CREATIEVE GESPREKSGROEP OVER “HOE WIL IK OUD WORDEN”? Wat betekent voor mij “voltooid leven? Misschien heb jij er wel eens over nagedacht: “hoe wil ik oud worden”? Wat maakt mijn leven betekenisvol? Hoe ga ik om met geestelijke en lichamelijke uitdagingen? Zijn mijn sociale kontakten belangrijk? Kan ik zelf werken aan een waardevol en zelfstandig leven? Wanneer neem ik afscheid van een betekenisvol leven? Kan ik me daarop voorbereiden? Zodat ook het einde waardevol is. Hoe integreer ik de dood in mijn leven? Praat ik daarover met mijn kinderen, vrienden, familie? Met deze vragen gaan we op een creatieve en onderzoekende manier (bijvoorbeeld een collage maken, tekenen) 5 middagen aan de slag. Wanneer: vanaf donderdag 29 september s ’middags van 14.00 tot 16.00 uur. Waar: Boomstede 119, 3608 AE Maarssenbroek Voor meer informatie kun je mailen naar info@vechtseplussers.nl Of bellen met Bernadette Paardekooper 0612965092 en Marie Erlings 0615379215 Kosten 30 euro voor leden van Seniorenvereniging Vechtse Plussers en voor niet leden 50 euro.

Locatie