Afbeelding
Foto: Mark Engelen

n00b - n00b speelt n00b

donderdag 26 januari 2023 20:00 tot 22:00

Het duo n00b, Laura Bakker en Isabelle Kafando, won vorig jaar het Amsterdams Kleinkunst Festival en ze namen daarmee de publieksprijs en de Wim Sonneveld prijs in ontvangst. Nu duiken de dames het theater in met hun allereerste avondvullende voorstelling. ‘n00b speelt n00b’ gaat over het zijn van een n00b.

Schakelend van de ene naar de andere scène laat n00b je zien hoe weird en lachwekkend de realiteit soms is. Humor in een modern jasje. Losers waar je een hart voor krijgt. Met muziek welke je mee kan zingen en achterover geslagen naar kan kijken. De avond waar je met je onzekere zusje, de boys van Albufeira en met de minnaar van je vader naartoe wilt. Cabaret voor en door de n00bs van deze wereld: een ode aan de eenling en een hartverwarmende trip.

Locatie