Platenbeurs
Platenbeurs Gerard Hoogland

17de Platen- en CD beurs Mind Music in Harmelen

zondag 1 oktober 2023 11:00 tot 16:00

Mind Music organiseert opnieuw op 1 oktober 2023 van 11.00 tot 16.00 uur een Platen- en CD-beurs in het recreatiecentrum H2O (tevens zwembad) aan de De Uithof 1 in 3481 WE Harmelen.

Op de beurs zijn de prijzen divers. Voor vanaf 1 euro tot 10 euro per stuk zijn er lp’s en cd’s te koop. De nieuwere lp’s en cd’s (wel 2de hands) of collector items zijn vaak duurder tot boven de 100 euro per stuk. Maar wil je gewoon lp’s of cd’s kopen om lekker thuis te kunnen genieten, dan worden deze goedkoop, onder de winkelprijzen, te koop aangeboden. 

De zalen in het recreatiecentrum H2O biedt voldoende ruimte en er is de mogelijkheid om een consumptie te nemen bij de bar. Ook is het in de omgeving goed om te wandelen of te fietsen. Er is ook een zwembad aanwezig. Een mooie combinatie van recreatie en het bezoeken van een beurs.

Bij of nabij het recreatiecentrum H2O is voldoende gratis parkeerruimte. De entree bedraagt € 2,00.

Locatie