Kinderkleding & Speelgoed Beurs 7 oktober De Schalm

zaterdag 7 oktober 2023 9:30 tot 11:30

Op zaterdag 7 oktober van 09:30 tot 11:30 uur ben je van harte welkom op de najaarseditie van de Kinderkledingbeurs in Buurthuis De Schalm in de Meern. Speur mee tussen alle stapels naar pareltjes van tweedehands outfits. Van maat 80 t/m maat 176, voor jongens en meiden, er is er voor ieder wat wils. Jurkjes, jassen, korte broeken, t-shirts, vesten, leggings, schoeisel, pyjama’s, sportkleding en nog veel meer. We hebben elke beurs ook een mooi aanbod tweedehands speelgoed.

De toegang is gratis. Vanaf 10 jaar kunnen ook de kinderen mee snuffelen. Neemt je een bigshopper mee? Tassen mogen niet mee naar binnen i.v.m. diefstal. Je kunt alleen contact betalen.

Goede doel 10% van de aan- en verkoop gaat naar basisscholen in De Meern voor o.a. leesboeken, instrumenten en/of spelmateriaal. Niet verkochte kleding kan mee naar huis of wordt aan de familie Kok meegegeven voor twee kindertehuizen in Oekraïne.

Kleding verkopen
Je kan zelf ook kleding aanleveren voor de beurs! Op deze manier ruimt u lekker op en u verdient nog een zakcentje bij. Mail voor verkooplijsten en/of meer informatie naar kledingbeurs.deschalm@hotmail.com.

Volg ons op Facebook: Kinderkledingbeurs De Schalm De Meern

Locatie