De deelnemers van het atelier Buitengewoon zijn druk doende met het maken van allerlei originele producten die verkocht worden tijdens de markt.
De deelnemers van het atelier Buitengewoon zijn druk doende met het maken van allerlei originele producten die verkocht worden tijdens de markt. Atelier Buitengewoon

Gezellige kerstmarkt bij dagbesteding Atelier Buitengewoon voor iedereen!

vrijdag 1 december 2023 11:00 tot 16:00

Atelier Buitengewoon is een creatieve dagbesteding voor volwassenen van allerlei niveaus, leeftijden en verschillende aandoeningen zoals bijvoorbeeld ASS, psychische problemen, licht verstandelijke beperking of NAH. In het atelier zijn de mensen die er werken geen cliënten of patiënten, deelnemers. Zij nemen deel aan het atelier, de maatschappij, en werken mee aan het maken van kunstige producten en de verkoop ervan. 

Het hele jaar door zijn de deelnemers van Atelier Buitengewoon bezig met creatieve activiteiten. Ze boetseren, schilderen, bewerken hout, werken op de naaimachine, maken kaarten of vogelhuisjes. Hier ontstaan unieke en speciale voorwerpen, originele cadeautjes en hebbedingetjes met liefde gemaakt. ‘Het is echt bijzonder om te zien hoe de deelnemers groeien en samen steeds leukere dingen maken. De kwaliteit wordt ook veel beter, volgens de enthousiaste begeleidster Eleonore. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit en wij proberen deze naar voren te halen. Echt verrassend om te zien wat er ontstaat.´

Dit jaar zijn de kunstwerkjes ook op het kerstmarktje bij Atelier Buitengewoon te bewonderen. Er is van alles te koop, van kersthangers tot vogelhuisje, van keramiek tot kerststukje, van tassen tot knuffels van etc. tot enz. Er is een collectie handgemaakte kaarsen uit Atelier Buitengewoon Woerden. En er zijn items te vinden van de locatie uit Hilversum. Speciaal voor ons komt Peter van de Smartlappies keyboard spelen. Neurie gezellig zijn kerstliedjes mee onder het genot van lekkere warme chocomelk en een versgebakken oliebol. 

Deze zijn vers gebakken door onze twee buitengewone bollenbakkers Theo en Wendelke. 

De deelnemers van Atelier Buitengewoon nodigen iedereen uit op 1 december van 11.00 uur tot 16.00 uur. Kom kijken, kopen, beleven en oliebollen eten!

Geen tijd om langs te komen maar wel interesse in een origineel handgemaakt cadeautje? Er zijn ook dingen te koop via de website www.atelier-buitengewoon.nl/winkel/ 

Locatie