Vincent Kusters & Charlie Bo Meijering
Vincent Kusters & Charlie Bo Meijering Vincent Kusters & Charlie Bo Meijering

Klassiek aan de Vecht – Vincent Kusters & Charlie Bo Meijering

vrijdag 1 december 2023 20:00 tot 21:30

Buitenplaats Doornburgh presenteert in samenwerking met pianiste Carol Ruiz Gandia en het Centro de Estudios Pianisticos (CEP) de nieuwe concertreeks ‘Klassiek aan de Vecht’. We hebben weer vijf prachtige concerten in de planning staan. Er komt een diversiteit aan verschillende instrumenten en stijlen voorbij, van moderne klassiekers op saxofoon, tot de Winterreisse van Schubert. Het laatste concert van 2023 is op vrijdag 1 december om 20:00 van baritone Vincent Kusters en pianist Charlie Bo Meijering.

De eerst reeks concerten ‘Concertreeks jonge pianisten’ die we vorig jaar gezamenlijk organiseerden smaakte naar meer. Dus lokale pianiste Carol Ruiz heeft in samenwerking met het CEP weer een mooi programma samengesteld van vijf concerten die gaan plaatsvinden in de kapel van Buitenplaats Doornburgh.

Het vijfde concert is een ode aan Franz Schubert. Het duo Kusters – Meijering bewondert componist Franz Schubert (1797-1828) zeer. Sinds 2018, het jaar waarin het duo door Vincent Kusters en Charlie Bo Meijering is opgericht, heeft het zich onvermoeibaar toegelegd op de uitvoering van Schubert’s werken voor zang en piano, waaronder de liederencycli Die schöne Müllerin en Winterreise op tekst van dichter Wilhelm Müller.

Praktische informatie

Datum: vrijdag 1 december

Aanvang: 20:00 uur, het programma duurt ongeveer een uur

Locatie