Kerstmarkt in de Ark

vrijdag 15 december 2023 19:00 tot 21:30

Dit jaar zet de Ark in Maarssenbroek op vrijdagavond 15 december van 19.00-21.30 uur en op zaterdag 16 december van 10.00-14.00 uur zijn kerkdeuren weer wijd open voor alle bezoekers, die op de kerstmarkt een kerststukje willen uitzoeken; ze zijn er in verschillende maten en prijsklassen,  gemaakt door mensen met groene vingers. Ook wie voor een klein prijsje zijn of haar kerstversiering wil aanvullen, de beroemde olie- of kwarkbollen of kerststollen wil kopen of op zoek is naar kerstcadeautjes of  prachtige zelfgemaakte kerstkaarten kan op de kerstmarkt terecht. Het geheel wordt omlijst door sfeervolle live kerstmuziek. En wie ‘gewoon’ even wil komen genieten van de kerstsfeer en de muziek is ook van harte welkom.

Zoals elk jaar gaat 40% van de opbrengst naar een lokaal goed doel: dit jaar is dat het pas geopende Activiteitencentrum Zebraspoor. Bestrijding van eenzaamheid en bevorderen van contact door gezamenlijke activiteiten staan hoog in het vaandel van deze Stichting. Dat past helemaal bij De Ark.

Wie zich  thuis alvast wil oriënteren op het assortiment van de kerstmarkt of zelfs al wil bestellen, kan dat doen via de webshop: www.ark-acties.nl. Bestellen is mogelijk van 15 november tot 11 december. De bestelling staat dan tijdens de kerstmarkt voor u klaar in de Ark. Een idee voor een persoonlijk en duurzaam relatiegeschenk?

Hopelijk tot ziens in de Ark!  

Locatie