Mike Boddé
Mike Boddé Anouk van Kalmthout

Concert Mike Boddé & Ineke van Klinken – Prikkel

zondag 17 december 2023 15:00 tot 16:15

Op zondag 17 december komen muzikanten Mike Boddé en Ineke van Klinken weer samen naar Buitenplaats Doornburgh voor een bijzonder optreden. Ze maakten voor deze gelegenheid een nieuw concert, geïnspireerd op de tentoonstelling Prikkel die in het najaar in het voormalig klooster te zien is. Laat je door Mike & Ineke meenemen op een muzikale reis.

Voor Mike Boddé is geluid de essentie van zijn bestaan. Geen dag gaat voorbij zonder dat hij aandacht besteedt aan muziek, lawaai of stilte. Al vanaf jonge leeftijd moet hij er niettemin mee leven dat zijn gehoor geleidelijk aan achteruitgaat. Samen met muzikant en zangeres Ineke van Klinken heeft Boddé al meerdere avonden opgetreden bij Buitenplaats Doornburgh. Vaak laten ze zich in hun programma’s inspireren door de plek, het bijzondere klooster, of een van de uiteenlopende tentoonstelling.

Prikkel

Prikkel is een zintuigelijke tentoonstelling over neurodiversiteit en prikkelverwerking waarin kunst en wetenschap samenkomen. Hoe verwerken ons brein en lichaam eigenlijk prikkels? Ervaar deze tentoonstelling van 6 oktober 2023 t/m 7 januari 2024 op Buitenplaats Doornburgh.

Praktische informatie

Datum: 17 december 

Inloop: 14:30 

Programma: 15:00 – 16:15 

Prijs: € 25,00

Het programma duurt 75 minuten. Er is tijdens het programma geen pauze.

Locatie