Afbeelding
Natuurlijke intelligentie: wijsheid van de Andes.

Natuurlijke intelligentie: de wijsheid van de Andes.

vrijdag 22 december 2023 19:30 tot 21:30

Hebben we nog wel voldoende contact met onszelf, de eigen omgeving (mens en natuur)? Of liggen hier, als je heel eerlijk bent, kansen voor je? 

Het is tijd voor het terugbrengen van de Natuurlijke Intelligentie. Er gaat geen dag voorbij of je hoort, leest of merkt wel iets van Artificial Intelligence. Met alle technisch vernuft en mogelijkheden die AI ons lijkt te bieden, zitten we tegelijkertijd in een tijd waar stress en burn-out, en de ‘geen tijd’ ervaring meer voorkomen dan ooit.

Samenwerken met de natuur om onszelf beter te begrijpen. De wijsheid van de Andes, Natuurlijke Intelligentie, ze leert ons onze voeten op de grond te zetten. Onze emoties beter te begrijpen en weer rust te ervaren. Onze relaties te waarderen en vooral onszelf als mens te waarderen. Ze leert ons dat liefde geen romantische staat is, maar de hoogste bewustzijnsstaat die ieder mens moet cultiveren. Een laag bewustzijnsniveau is de oorzaak van conflicten. Bewuste mensen zijn degenen die, door hun eigen keuze, verantwoordelijk willen leven. Het zijn mensen die een plicht hebben tegenover toekomstige generaties. Mensen die niet concurreren met anderen, maar juist mensen die samenwerken en het goede voorbeeld geven hoe het ook anders kan. 

De lezing wordt gegeven door Marcela Astete. Marcela is afkomstig uit Peru en woont sinds 2001 in Nederland. Sinds 2020 geeft zij lezingen over ‘De Wijsheid van de Andes’ als ‘Paqo’ van de Q’ero-Nation* van Peru.

Voorafgaand aan de lezing is er de mogelijkheid om gezamelijk gezond te dineren (18.00 -19.30 uur)

Meer weten en tickets? https://www.voeljelekkerinjevel.nl/agenda-workshops/

Locatie