Syrène Saxofoonkwartet
Syrène Saxofoonkwartet Jorieke de Vet

Concertreeks STEK – Rising waves

zaterdag 30 december 2023 20:00 tot 21:00

Buitenplaats Doornburgh en Syrène Saxofoonkwartet presenteren de nieuwe concertreeks ‘STEK’. De concertreeks bestaat uit drie concerten met verschillende thema’s en muzikanten. De derde editie, op zaterdag 30 december, is samen met violist Merel Vercammen.

De Syrènes voelen zich in en rondom het water op hun best. Hebben zich al eerder letterlijk ondergedompeld in Water Music van Händel met soundscapes “Underwater” van Celia Swart (improvisaties). Samen met violiste Merel Vercammen begeven zij zich voor één keer niet in hun vertrouwde wilde wateren, maar op glad ijs en maken een programma over de waterstijging. Waar in Underwater het water langzaam begint te stijgen, staat het water in The Waves aan de lippen. In The Lark Ascending stijgt de leeuwerik op boven het water uit.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 30 december

Aanvang: 20:00 uur, het programma duurt ongeveer een uur

Locatie