Afbeelding
Kerstroute

Kerstroute Maarssen-Dorp

zaterdag 9 december 2023 17:00 tot 22:00

De kerstroute op zaterdag 9 december betekent samen kerst vieren en samen delen. Muziek, eten en gezelligheid voor jong en oud! Ook dit jaar hebben zich al weer tal van artiesten aangemeld. Zij schenken hun kunsten aan iedereen die wil komen kijken in de deelnemende cafés en woonkamers in Maarssen-Dorp. En alles in de sfeer van de kerst. Licht in het donker. Klassieke muziek, popklassiekers, country, jazz en kerstliedjes. Alles is gratis. Maar aanmelden is verplicht. Meld je aan en ontvang de kerstrouteplanner. Je begint de route waar je wilt en brengt een bordje vol lekkere hapjes mee. Zo delen we met elkaar en wordt het ook dit jaar weer een onvergetelijke kerstroute. Stuur een mail aan kerstroutemaarssen@gmail.com met de worden: “Ik doe mee met de kerstroute 2023”