Muizenuitje op Slot Zuylen, in de voorjaarsvakantie; Speurtocht, verhalen, pannenkoek en cadeautje

dinsdag 28 februari 2023 11:00 tot zondag 3 maart 16:00

Voorjaarsvakantie! Een fijne tijd om er samen met je (klein)kinderen op uit te trekken. Maak een muizenuitje en bezoek de kleinste bewoners van Slot Zuylen. Je moet ze wel even zoeken. Overal zitten muizen verstopt, van ridders tot jonkvrouwen tot huispersoneel. Kunnen jullie ze allemaal vinden? In café Het Koetshuis kun je smullen van een lekkere muizenpannenkoek die je zelf mooi versiert, met een drankje en een speciaal cadeautje erbij. En er worden leuke muizenverhalen verteld in het kasteel.

Praktische informatie

* Het muizenuitje is van 28 februari t/m 3 maart en is leuk voor kinderen van ca 4 t/m 8 jaar.

* Het uitje bestaat uit:

- Muizenspeurtocht door het kasteel.

- Muizenpannenkoek met glaasje appel/perensap en een cadeautje voor de kinderen in café Het Koetshuis.

- Muizenverhaal in het kasteel. Van dinsdag 28 februari t/m vrijdag 3 maart van 11.30 t/m 12.30 uur en van 13.15 t/m 14.15 uur vertelt een verhalenvertelster elk kwartier een muizenverhaal van ca 10 minuten.

* Je kunt de speurtocht beginnen en van de pannenkoek smullen op elk gewenst moment tussen 11 en 15 uur.

* Voor oudere kinderen is er een andere speurtocht beschikbaar.

Prijs en reserveren

* Het complete muizenuitje kost € 9,50 per kind. NB: volwassenen hebben een regulier toegangsbewijs nodig.

* Je reserveert hier voor het muizenuitje: https://slotzuylen.nl/slot/event/8755/2023-02-28/. De tickets * voor Slot Zuylen kun je hier reserveren: https://slotzuylen.ticketteam.com/#/tickets/combination.