Afbeelding
Foto: Dorona Alberti

Dorona Alberti & Band - Pearls

zaterdag 25 maart 2023 8:00 tot 10:00

Dorona Alberti rijkt in haar nieuwe programma ‘Pearls’ een avond vol muzikale pareltjes aan.

Dorona Alberti staat al bijna 2 decennia onafgebroken op internationale podia met Gare du Nord, het Metropole Orkest en haar (solo)programma’s. Hokjes passen niet bij haar want Dorona’s muzikale avonturen en interesses zijn divers en eclectisch. Haar stem heeft een groot bereik en oneindige mogelijkheden. Ze speelt met klanken en teksten, is puur, rauw, sensueel en houdt van scherpe randjes.

In ‘Pearls’ krijg je een avond vol pareltjes van muziek aangereikt. Artiesten als Prince, Kate Bush, Ella Fitzgerald, Gare du Nord, Roy Paci, Mme Curie, Shirley Bassey en Nina Hagen worden afgewisseld met Frank Sinatra, Talking Heads, Alabama Shakes en David Bowie. Reken geenszins op een avond vol covers, want Dorona houdt het spannend en maakt interpretaties zoals je ze nog niet eerder hebt gehoord. Wel hetzelfde verhaal, maar doorvlochten met haar herinneringen, rauw, puur, direct en zonder trucjes.

Locatie