Sax-Piano
Sax-Piano Carol Ruiz

Klassiek aan de Vecht – Sax-Piano

vrijdag 14 april 2023 20:00 t/m 21:30

Buitenplaats Doornburgh presenteert in samenwerking met pianiste Carol Ruiz Gandia en het Centro de Estudios Pianisticos (CEP) de nieuwe concertreeks ‘Klassiek aan de Vecht’. We hebben weer vijf prachtige concerten in de planning staan. Er komt een diversiteit aan verschillende instrumenten en stijlen voorbij, van moderne klassiekers op saxofoon, tot de Winterreisse van Schubert. Het eerste concert is van het duo Sax-Piano op vrijdag 14 april om 20:00.

Klassiek aan de Vecht met het duo Sax-Piano, van Carol Ruiz (piano) en  Miriam Dirr (saxofoon). 

Sax-piano werkt met persoonlijke arrangementen voor saxofoon en piano, van klassieke muziek maar ook originele werkenden ook  tango muziek van componisten als Astor Piazzolla. Saxofoon is een veelzijdig instrument met een prachtige klank. Het is geschikt voor allerlei stijlen muziek: jazz, pop, maar ook klassiek. Dit aanstaande concert wordt een avond vol kleur en temperament. Een bijzonder programma met werken van Ravel, Debussy, Milhaud, Francaix, de Falla tot  Piazzolla zal voorbij komen.

Locatie