Afbeelding
Foto: Froukje Klop

Milan Boule / Onder het buro - Vreselijk vieze voorstelling 5+

zondag 2 april 2023 3:00 tot 4:00

Een humoristische voorstelling over alles wat je vies kan vinden.

Broccoli, beenhaar, bruine bananen, oksels, champignons en pissebedden en nog veel meer waar we het liever niet over hebben. En deze zijn het ergst, want ze zijn overal: bacteriën... Bah!

Gelukkig hebben de acteurs Sabrina en Dennie gewoon gedoucht vanochtend. Ze stappen in een schoon kostuum, wassen netjes hun handen en ze springen echt niet in de modder voordat ze hun monoloog spelen.

Sabrina vraagt zich af hoe het kan dat sommige mensen champignons lekker vinden. Dennie beweert dat mensen aan de andere kant van de wereld kakkerlakken eten. Rillingen gaan over hun rug terwijl ze schaterlachen om spinazie en schimmels. Maar het is niet helemaal zeker dat zij zonder remsporen uit deze voorstelling komen.

Locatie