Afbeelding
Foto: Tamara de Groot

De Mattheus Passie met Sharon Kips, Job Hubatka, Noraly Beyer en Musica Extrema

woensdag 5 april 2023 8:30 tot 11:00

Een gedurfde en verfrissende bewerking van één van de grootste muziekwerken van de klassieke muziek.

Een van de grootste muziekwerken van de klassieke muziek: de Mattheus Passie. Theatermaker Jan Rot maakte de Nederlandse hertaling voor deze gedurfde en verfrissende bewerking. In deze unieke uitvoering ontmoeten klassieke muziek en Latijns-Amerikaanse muziek elkaar.

De populaire zangeres Sharon Kips en bariton Job Hubatka nemen de beroemde recitatieven en aria’s van het lijdens- en sterfverhaal voor hun rekening. De muziek wordt verzorgd door het orkest Musica Extrema, dat op praktisch alle grote- en kleine concertpodia van Nederland gestaan, maar in het buitenland ook geen onbekende is.

Locatie