Afbeelding
Foto: Karel Sanders

OldenHermanns - FCKD!

vrijdag 7 april 2023 8:00 tot 10:00

Een apocalyptische klimaatcomedy vol ecotainment om je groene vingers bij af te likken.

Tot de tanden toe bewapend met humor gaat OLDENHERMANNS de strijd aan met global warming en probeert er een awesome tijd van te maken. In de race tegen de 2 graden opwarming ontstaat een hilarische krachtmeting tussen later en nu.

Vanuit Utrecht aan Zee in 2040 kijken Lize en Anna terug op hoe het nou allemaal zo mis heeft kunnen gaan. Mos-verzamelhipsters, doorgeslagen CO2 junkies en ook zijzelf belanden in een onmogelijke kluwen het juiste te doen en hopen dat climate change toch misschien een Hoax is…

FCKD! is een apocalyptische klimaatcomedy vol ecotainment, waarin we met lichte paniek samen lachen (en huilen) over wat komen gaat. Oh, en trek je poncho en kaplaarzen aan, want droog ga je het niet houden.

Locatie