Poster Kaalstaart
Poster Kaalstaart Kaalstaart

Kaalstaart Kunstfestival

zaterdag 8 april 2023 12:00 tot maandag 10 april 17:00

In het paasweekend ligt het Kaalstaart bètakunstfestival in de Vecht aan de kade bij Buitenplaats Doornburgh. Ligt, want het festival vindt plaats op twee binnenvaartschepen! Kaalstaart is een festival voor wetenschap, techniek en natuur, leuk voor jong en oud. Biokunst, kinetische kunst, natuurkundige raadsels, er kan van alles kan voorbij komen tijdens een bezoek aan Kaalstaart.

Op 8, 9 en 10 april zal het Kaalstaart bètakunstfestival aanmeren in de Vecht bij Buitenplaats Doornburgh. Kaalstaart is een festival voor bètakunst en nieuwe ambachten. Eencellige wezens die op beertjes lijken, een beeld van suiker, het geluid van wolken, hoe klinkt een kubus, de stem als beeldend materiaal? Kaalstaart bètakunstfestival biedt een podium aan kunstenaars die zich bezighouden op het snijvlak van wetenschap, techniek, nieuwe materialen en ambachten.

Op twee historische binnenvaartschepen kun je genieten van beeldende kunst, podiumkunst, onderzoek en experimentele nieuwe samenwerkingen. Tussen 12:00 en 17:00 ben je welkom op de schepen, toegang is gratis.

Locatie