Kasteel Sypesteyn
Kasteel Sypesteyn Sypesteyn

Hilarisch komedie ‘Clueless’ in de kasteeltuinen van Sypesteyn (10+)

vrijdag 26 mei 2023 15:30 tot 17:00

Hilarisch komedie ‘Clueless’ in de kasteeltuinen van Sypesteyn (10+)

Een absurde WhoDunnit voorstelling in het bos

 

Theatergroep Maarssen ‘32 speelt op 24 en 25 juni en 1 en 2 juli een hilarisch spel op een prachtige locatie: de kasteeltuinen van Kasteel-Museum Sypesteyn in Loosdrecht. De voorstelling ‘Clueless’ is aan de ene kant een ‘whodunnit’ en aan de andere kant een absurde suspense-komedie, waarbij timing en muziek belangrijk zijn. De locatie in de kasteeltuin is perfect voor dit stuk, dat zich afspeelt in een afgelegen bosrijke omgeving.

Rondom de voorstelling kun je genieten van kasteel Sypesteyn en de prachtige kasteeltuinen of neerstrijken op het kasteelterras voor een drankje en een hapje.

De voorstelling is leuk voor publiek vanaf ca 10 jaar

 

CLUELESS

Het is een donkere en stormachtige nacht in een verlaten uitziend kasteel ergens in een bosrijke omgeving en je bent uitgenodigd voor een heel ongewoon etentje. Elk van de gasten heeft een alias, de butler biedt een verscheidenheid aan wapens en de gastheer is, nou ja… dood. Dus whodunnit? Sluit je aan bij de iconische excentriekelingen in een race tegen de klok om de moordenaar te vinden voordat het aantal doden zich opstapelt. Met een knipoog naar het populaire bordspel, is Clueless een dwaze suspense komedie die je tot de laatste wending laat gissen. 

Een unieke belevenis op een prachtige plek, alle ingrediënten voor een moorddadig vrolijk uitje!

LOCATIE EN SPEELDATA

Kasteel-Museum Sypesteyn Nieuw-Loosdrechtsedijk 150, 1231 LC Loosdrecht

Sypesteyn.nl

Zaterdag 24 juni en zaterdag 1 juli 2023 om 20 uur 

Zondag 25 juni en zondag 2 juli 2023 om 13 en 15.30 uur