Afbeelding

Kom ook samen lezen

vrijdag 26 mei 2023 14:00 t/m 15:00

Geniet jij ook graag van een bijzonder verhaal of een sterk gedicht? En lijkt het je leuk om je samen met anderen te verdiepen in mooie teksten en wat die ons zoal te zeggen hebben? Kom dan samenlezen.

De Culturele Apotheek en Indekerngezond organiseren iedere 2 weken op vrijdag middag een bijeenkomst van 14 tot 15:00 uur bij Indekerngezond aan de Kopenhagenstraat 41.Iedereen die dit leuk vindt, is van harte welkom.

Men leest pakkende fragmenten uit romans en verhalen en grappige of rake gedichten, die ter plekke worden uitgedeeld. Soms gaan ze over grote thema’s als liefde, geluk en verdriet. Soms over ‘kleinere’ onderwerpen zoals een geur die herinneringen oproept, wandelplezier of lentegevoel. Altijd geven ze stof tot nadenken en met elkaar praten.En …. het kost helemaal niets!

Een reactie: “Soms halen anderen een heel andere betekenis uit een verhaal, dat vind ik wel bijzonder om te horen.”

Kosten :door : de culturele apotheek en indekerngezond

Samen lezen wordt georganiseerd door:

de culturele apotheek en indekerngezond

Locatie