Op fotosafari bij Streekmuseum Vredegoed!
Op fotosafari bij Streekmuseum Vredegoed! A. van Leersum/R. van Alphen

Op fotosafari: inleiding natuurfotografie met smartphone

zaterdag 27 mei 2023 13:00 t/m 16:15

In samenwerking met IVN organiseert Streekmuseum Vredegoed op zaterdag 27 mei een “natuurfotosafari met smartphone”. Om 13.00 uur wordt u ontvangen met koffie/thee/een versnapering, daarna legt de bekende fotograaf Joëlle Baijer uit hoe u met uw eigen smartphone fraaie natuurfoto’s kunt maken. Een IVN-gids maakt u wegwijs in de app Obsldentify, waarmee u gemakkelijk planten en dieren kunt identificeren. Daarna gaat u anderhalf uur op excursie in het prachtige natuurgebied rondom Vredegoed, alle tijd om uw foto’s te maken en de app te gebruiken.
Afsluitend gaat u de resultaten gezamenlijk bekijken in het museum en leert u van elkaars succes. Bij voldoende tijd kunt u nog het museum bezoeken, iets consumeren en wat napraten over een mooie en leerzame middag.

Een aantal van de gemaakte foto’s zullen worden afgedrukt en  -uiteraard met naamsvermelding - worden tentoongesteld in Streekmuseum Vredegoed.

Het programma duurt tot ± 16.15 uur.

Aanmelden vóór 25 mei via: fotosafari@ivnvechtplassen.nl

Kosten: € 10,00 p.p. inclusief koffie/thee/versnapering

Betaling per pin of contant op locatie.

Beperkt aantal plaatsen: VOL = VOL

Streekmuseum Vredegoed

Heuvellaan 7

3612 BA Tienhoven/Oud-Maarsseveen

www.vredegoed.nl

www.facebook.com/pareltjevandevechtstreek

Locatie