Afbeelding
Visual Mama Lokaal

Draagdoekcoach bij Mama Lokaal

woensdag 27 september 2023 10:00 tot 11:30

Deze ochtend komt Marianne van Draagkindje langs. Zij zal als speciale gastvrouw laten zien dat het dragen van je kindje middels een draagdoek heel fijn, maar ook functioneel kan zijn. Denk aan hechting, je handen vrij hebben voor je andere kindje, aan een kindje met reflux of een huilbaby etc. Marianne zal uitleg geven over het ergonomisch dragen van je kindje. En natuurlijk is er volop gelegenheid om draagdoeken uit te proberen!

Wil jij ook meer weten over het dragen van je kindje, op welke manieren je dit kunt doen, de veiligheid en wat de voordelen zijn van dragen? Kom dan tussen 10:00-11:30 uur langs bij Mama Lokaal (vrije inloop).

Over Mama Lokaal

Bij het Mama Lokaal kunnen (aanstaande) ouders elke woensdag- en vrijdagochtend vrijblijvend binnenlopen en andere ouders ontmoeten, in een ontspannen, vrijblijvende setting. Kinderen kunnen met elkaar spelen met speelgoed uit de speelgoedkist en ouders kunnen met elkaar kletsen over de ups-and-downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. Kom je gezellig? Met regelmaat organiseren wij inspirerende ochtenden. Meer informatie op stichtsevecht.ouderslokaal.nl.

Locatie