Afbeelding
Frank Ruiter

Dominic Seldis, Henk van Twillert en Tjako van Schie - Double Bass!

vrijdag 29 september 2023 8:00 tot 10:00

Ontdek de virtuositeit van contrabassist Dominic Seldis, een ware meester in zijn vak. Met zijn verbluffende technische vaardigheden en natuurlijke muzikaliteit laat hij de contrabas op een manier klinken als nooit tevoren.

Naast zijn bekendheid als jurylid in Maestro en presentator van diverse tv-programma’s, schittert Dominic Seldis als aanvoerder van het Koninklijk Concertgebouworkest én als solist op wereldwijde podia.

Samen met Henk heeft Dominic het programma DOUBLE Bass! al meerdere keren succesvol uitgevoerd voor enthousiaste volle zalen. Maar dit keer voegen ze een pianist toe aan de mix. Het programma, gepresenteerd door Dominic en Henk, belooft een rijke verzameling composities en arrangementen voor contrabas/baritonsax, sommige met piano en andere zonder. Het repertoire omvat een breed scala aan genres, van klassiek tot jazz en tango, van Albinoni tot Louis Armstrong. Mis deze unieke muzikale ervaring niet!

Locatie