Afbeelding
Pixabay

International Breakfast Morning bij Mama Lokaal

vrijdag 29 september 2023 10:00 tot 11:30

Deze ochtend gaan we samen genieten van al het lekkers uit de verschillende culturen waar de ouders vandaan komen. Je kunt deze ochtend wat lekkers meenemen wat typisch is vanuit jouw land, voor ongeveer 2-4 personen (vrijblijvend). We maken hier een klein buffet van zodat je naast dat je andere ouders ontmoet ook ieders cultuur wat beter leert kennen. Kom je gezellig met je kind(eren)?

During this morning we will be enjoying all the different cuisines from the various countries the parents come from. Bring some typical food from your country for about 2-4 people (not required) so we can create a small buffet-style breakfast while meeting other parents and learn more about each other’s culture. Will you join us with your kid(s)?

Over Mama Lokaal

Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) ouders elke woensdag- en vrijdagochtend vrijblijvend binnenlopen en andere ouders ontmoeten, in een ontspannen, vrijblijvende setting. Kinderen kunnen met elkaar spelen met speelgoed uit de speelgoedkist en ouders kunnen met elkaar kletsen over de ups-and-downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. Met regelmaat organiseren wij inspirerende ochtenden. Meer informatie op stichtsevecht.ouderslokaal.nl.

Locatie