Leonie Lörx
Leonie Lörx L. Lörx

Leonie Lörx exposeert in Vredegoed!

woensdag 6 september 2023 13:00 tot zaterdag 28 oktober 17:00

Schilderen vormt een belangrijk deel van Leonies creatieve leven. Als kind tekende zij al graag en via verschillende cursussen heeft zij zich verder ontwikkeld in model-en portretschilderen aan de kunstacademie in Haarlem. Zij schildert zowel met olie-als acrylverf, tekenen doet zij bij voorkeur met inkt en acrylpen. De landschappen die ze maakt zijn gebaseerd op eigen (reis-)ervaringen die zij vrij vertaald naar papier en/of doek. Een specialiteit van Leonie is schilderen op tegeltjesformaat; een afdruk van haar schilderij wordt verlijmd met hoogwaardig plexiglas, waardoor een strak en kleurrijk werkje ontstaat, het bescheiden formaat leent zich goed voor collages.

Te zien vanaf 6 september t/m 28 oktober in museum Vredegoed

Heuvellaan 7

3612 BA Tienhoven/Oud-Maarsseveen

www.vredegoed.nl

www.facebook.com/pareltjevandevechtstreek.

Locatie