Kinderkleding ruil jongerencentrum secondbase @safarigebouw

maandag 15 januari 2024 19:30 tot 21:00

Tijd voor nieuwe kleding voor je kinderen? Kom naar de kinderkleding ruilavond en scoor leuke kleren voor je kids. Hoe werkt het? • Neem ‘oude’ kleren van je kids mee • Graag je kleding gesorteerd op maat en geslacht inleveren • De kledingruil is bedoeld voor de kleinere maten (50-152) • Graag alleen schone kleding inleveren (geen vlekken, gaten) • Ga op zoek naar leuke nieuwe kleren • Je hoeft je vooraf niet aan te melden of vooraf je spullen te brengen. • Je kunt gewoon op de avond zelf binnenlopen met de kleding die je weg wilt doen. De hoeveelheid die je inlevert, mag je ook mee naar huis nemen (tot maximaal 1 big shopper). Wat kan je inleveren? Kleding, jassen, schoenen, accessoires (mutsen handschoenen etc) zwemkleding, verkleedkleding, beddegoed, slaapzakken etc VOOR MEER INFO ZIE STICHTSEVECHT.OUDERSLOKAAL.NL