De Keramiek dames
De Keramiek dames

Keramiek windlicht

woensdag 20 november 2024 10:00

Keramiek windlicht In deze workshop is het thema windlicht. zaterdag 20 november 2021 10:00 - 16:00 << agenda Aanmelden + Google Agenda Gebruik van alle materialen (klei, engobes,) en stookservice. Werkstukken zijn na 2 weken op te halen. We bieden workshops voor individuele deelnemers en voor groepen. Het aanbod voor groepen kan ook op maat. Gebaseerd op ons aanbod, maar ook afgestemd op wens van de deelnemers. De bedoeling van de workshops is dat je na een dag(-deel) een eigen werkstuk van keramiek hebt gemaakt dat door ons verder alleen nog gebakken wordt en voorzien van een transparant glazuur. Je gaat zelf dus ook aan de slag met decoratie en kleur (we bieden een leuk scala van kleuren in de vorm van engobes, sjablonen en diverse materialen om textuur aan te brengen). Mocht je zelf een glazuur willen aanbrengen op het werkstuk (of het op een hogere temperatuur willen laten stoken), dan kan dat tegen meerprijs. Je komt daar dan een keer voor terug. Kosten: 75,00 inclusief koffie, thee, sapjes, lunch. NB Voor groepen datum in overleg mogelijk.

Locatie