Afbeelding
Mirelle Hoogervorst

Word fysiek en mentaal fitter met runningtherapie

vrijdag 2 februari 2024 16:00 tot vrijdag 26 april 17:30

Door regelmatig ontspannen hard te lopen verminderen klachten zoals stress, burn-out, angst en depressie. Onderzoek wijst keer op keer uit dat dit werkt. Belangrijk is de combinatie van fysiek in beweging komen en ontspanning. Binnenkort starten Esther Ten Velde, Noortje en ik met met een kleine, begeleide groep runningtherapie waarin we je hierin begeleiden. De kennis en ervaring die wij hebben psycholoog, fysiotherapeut en yogadocent zetten wij in zodat jij fysiek en mentaal fitter wordt. Maar we delen vooral onze passie voor hardlopen. Lopen is het beste medicijn, dat zei Hippocrates al.Wil je nog aansluiten? Stuur me een berichtje en ik geef je alle informatie die je nodig hebt.

Meer informatie op www.mirellehoogervorst.nl/runningtherapie/

Locatie