Top25 zangdienst in de Ark

zondag 25 februari 2024 19:00 tot 20:30

 De meezing top25 zangdienst wordt voor de zesde keer georganiseerd in kerkcentrum de Ark in Maarssenbroek.  Er is een keuze lijst gemaakt van 100 populaire christelijke meezingliederen. Dit is gebaseerd op de resultaten van vorig jaar en op info op internet wat nu de bekendste liederen in de christelijke kerken zijn. Bijna 100 personen hebben hun 5 favoriete liederen doorgegeven en hieruit is een top25 van 2024 samengesteld. Deze top 25 wordt op zondagavond 25 februari bekend gemaakt en gezongen in de zangdienst. De muzikale begeleiding is in handen van de gospelgroep Ameezingband uit Lunteren en ook de voorganger Erick Versloot uit Woerden zal een aantal liederen begeleiden op het orgel. De zangdienst begint om 19.00 uur maar kom gerust 10 minuten eerder want de gospelgroep zal vooraf ook muziek zingen uit de top25 lijst. Na afloop van de dienst staat de koffie, thee en limonade klaar. Toegang is gratis maar er is een collecte aan het einde van de dienst om de maandelijkse zangdiensten in stand te houden.

Locatie