Affiche expositie Atelier Buitengewoon
Affiche expositie Atelier Buitengewoon Carlo de Meijer

Expositie “Het Vrolijk Voorjaar” Atelier Buitengewoon in Zorgcentrum Careyn Snavelenburg

vrijdag 9 februari 2024 14:10 tot dinsdag 9 april 14:10

Op vrijdagmiddag 9 februari wordt de expositie van Atelier Buitengewoon officieel geopend in Zorgcentrum Careyn Snavelenburg in Maarssen dorp.  Met als titel “Het Vrolijke Voorjaar”.  Na de kou en vele regen kan er wel weer wat kleur komen! En hoe kan dat beter dan met de werken van dagbesteding Atelier Buitengewoon. Het is voor de tweede keer dat er een expositie van verschillende deelnemers van het atelier bij Careyn Snavelenburg in Maarssen wordt gehouden. 

Kunstzinnige dagbesteding Atelier Buitengewoon is een creatieve dagbesteding voor mensen met een beperking. Werken op de reguliere arbeidsmarkt is niet voor iedereen weggelegd. Voor deze mensen die speciale aandacht nodig hebben om toch mee te kunnen draaien is Atelier Buitengewoon in Breukelen (gemeente Stichtse Vecht), Hilversum en Woerden en omgeving.

Het hele jaar door zijn de deelnemers van Atelier Buitengewoon bezig met creatieve activiteiten. Hier ontstaan unieke en speciale voorwerpen, originele cadeautjes en hebbedingetjes met liefde gemaakt. Op deze expositie kan je dat zien en ervaar je hoe kleurrijk en bijzonder de werken zijn die gemaakt worden bij het atelier. Deze expositie loopt tot 9 april en is voor iedereen dagelijks vrij toegankelijk vanaf 10 uur.