IVN vecht en Plassen Voorjaarscursus

dinsdag 5 maart 2024 20:00 tot 22:15

Ben je breed georiënteerd op de Natuur? Wil je weer eens een nieuw gebied ontdekken? Wil je op stap met je partner, een vriend of vriendin? Maar het komt er maar niet maar van om wat in te plannen? Niet getreurd, vanuit de Natuurcursus vanuit IVN Vecht en Plassen helpen we je traditiegetrouw hierbij door in het voorjaar en het najaar een serie van 5 lezingen en 5 bijbehorende excursies voor jou te organiseren.

Dinsdagavond 5 Maart start de voorjaars editie we hebben deze keer nog open plekken. We hebben een interessant en gevarieerd programma met o.a. Tiny Forests, Oude Hortus Utrecht en Noodweer in de natuur (Stormpad Breeveen bij Leersumseveld, in samenwerking met Utrechts Landschap en IVN Heuvelrug en Kromme Rijn).

Kijk op onze website voor uitgebreide informatie en hoe aan te melden:

https://www.ivn.nl/afdeling/vecht-en-plassengebied/cursussen-over-de-natuur/natuurcursus/

Als je mee wilt doen, wacht niet te lang en we zien je natuurlijk graag op 5 maart.

Organisatieteam Natuurcursus IVN Vecht en Plassen

https://www.ivn.nl/afdeling/vecht-en-plassengebied/cursussen-over-de-natuur/natuurcursus/

Locatie