Melancholie in de Polder
Melancholie in de Polder Jaap Reedijk

Carel Kraayenhof & Leoni Jansen zaterdag 13 April in Grote Kerk Loenen

zaterdag 13 april 2024 20:15 tot 22:00

Vurige Argentijnse volksmuziek, folky Keltics en melancholische Nederlandstalige nummers: Carel Kraayenhof  en Leoni Jansen laten de polder zingen alsof het de pampa is.

Carel en Leoni nemen je mee op een wereldreis langs hun favoriete muziek tijdens hun voorstelling Melancholie in de polder. Ze zijn buren in de Beemster en delen hun passie voor muziek. Ze verrassen elkaar dan ook graag met onbekende pareltjes uit hun eigen verzameling. Dit resulteert vaak in gezellige avondjes, waaruit een gemeenschappelijk repertoire is geboren. Dit behelst alle muzikale windstreken, zoals Iers en Schots, maar ook popmuziek van Randy Newman en Sting staat op hun lijstje. En uiteraard ontbreekt ook de LatijnsAmerikaanse folkmuziek en de tango niet! Een bandoneon, een gitaar, een bodhran en een stem. Maak samen met Leoni en Carel een boeiende reis door hun muzikale landschap met, hoe kan het ook anders bij deze twee muzikanten, mooie verhalen!

Kaarten voor deze voorstelling die op zaterdag 13 April om 20.15 uur begint, zijn te koop via www.grotekerkloenen.nl , bij Care & Beauty drogisterij EnZo in Loenen en boekhandel Marinus van Kralingen in Breukelen. Kaarten zijn 22,50euro (17,50 euro voor jongeren tot en met 18 jaar).

Locatie