KlimaatGesprekken in het MEC
KlimaatGesprekken in het MEC Martine Kruiswijk

KlimaatGesprekken workshopreeks

woensdag 24 april 2024 9:30 tot woensdag 3 juli 11:45

In een reeks van zes bijeenkomsten krijgen deelnemers praktische handvatten om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en hun handafdruk te vergroten. Hoe kan je zelf klimaatvriendelijker leven op een manier die bij je past? En hoe kan je op een laagdrempelige en positieve manier een klimaatgesprek voeren, om anderen te inspireren. In een kleine groep gaan we aan de slag met de thema’s wonen, eten, vervoer en spullen. 

Voor wie? Voor iedereen! Voorkennis is niet nodig, wel de motivatie om je voetafdruk te verkleinen en je handafdruk te vergroten. Data en tijd: op woensdagochtend van 9:30 uur - 11:45 uur in de nieuwe kas van moestuin de Haar in Haarzuilens. Op 24 april, 8 mei, 22 mei, 5 juni, 19 juni en de laatste bijeenkomst is op 3 juli. 

Kosten en aanmeldenVoor 60,- euro krijg je zes workshops, een leesboek en werkboek en veel inspiratie. Mocht je dit bedrag niet kunnen dragen, maar wel mee willen doen, neem dan contact op. Je kan je aanmelden op www.klimaatgesprekken.nl en je mag altijd mailen met martine@martinekruiswijk.nl als je meer informatie wilt.