MAARSSEN IN DE KUNST

woensdag 24 april 2024 14:30 tot vrijdag 14 juni 17:30

Op 24 april zal om 15:30 uur zal wethouder Karin van Vliet  het Dorpshuis Maarssen officieel openen. 

Dit is tegelijkertijd de aftrap van een reeks exposities , waarbij lokale kunst en cultuur centraal staan. De eerste die dit artistieke bal mag openen is de Maarssense kunstenaar Martine van Lieshout.  Deze reeks exposities zal plaatsvinden met een sprankelende opening, waar genodigden de kans krijgen om de creatieve werken van Martine van Lieshout te bewonderen. Van Lieshout, een getalenteerde lokale kunstenaar, zal haar meeslepende creaties tentoonstellen en het publiek meenemen op een inspirerende artistieke reis. 

De expositie in het Dorpshuis belooft niet alleen een visueel spektakel te worden, maar ook een viering van de rijke kunstscene en culturele diversiteit in Maarssen. Het biedt een platform voor lokale kunstenaars om hun talenten te tonen en hun band met de gemeenschap te versterken.

“Wij zijn blij dat we het bruisende dorpsleven kunnen aanvullen met kunst en cultuur uit ons eigen dorp,” zegt Ries van den Boogaard, Secretaris van Dorpshuis Maarssen. “We vinden het mooi om op deze manier kunstenaars, zowel professioneel als amateur, ruimte te geven om te exposeren.” Het bestuur van het Dorpshuis nodigt alle geïnteresseerden van harte uit om de opening bij te wonen en te genieten van de prachtige kunstwerken die Maarssen te bieden heeft. Deze expositie belooft een inspirerende ervaring te worden voor zowel kunstliefhebbers als de bredere gemeenschap.

Over Dorpshuis Maarssen:

Het Dorpshuis in Maarssen fungeert als een bruisend cultureel centrum en een ontmoetingsplek voor de gemeenschap. Het biedt een scala aan activiteiten en evenementen voor alle leeftijden, variërend van kunsttentoonstellingen tot workshops en lezingen. Het Dorpshuis is trots op haar rol in het bevorderen van kunst en cultuur in Maarssen en het versterken van de banden binnen de lokale gemeenschap.

Contact: Ries van den Boogaard 

              secretaris@dorpshuismaarssen.nl