Afbeelding
Ruth Musical Maarssen

Musical Ruth in De Ark

zaterdag 1 juni 2024 14:30 tot zondag 2 juni 16:00

In ‘RUTH de musical’ volgen we lief en leed van toneelgroep De Ark. De groep repeteert voor de voorstelling Ruth, gebaseerd op het gelijknamige Bijbelboek. Al snel ontstaan er in deze raamvertelling parallellen tussen de personages van de toneelgroep en die van het Bijbelboek Ruth. Een verhaal over trouw, rouw en hoop op een nieuw begin. “Ruth antwoordde Naomi: Vraag me toch niet u langer te verlaten en terug te gaan, weg van u. Waar u gaat, zal ik gaan, waar u slaapt, zal ik slapen; uw volk is mijn volk en uw God is mijn God.” Ruth 1 vers 16

Graag nemen we u mee op deze reis tijdens onze uitvoeringen op zaterdag 1 juni en zondag 2 juni in Kerkcentrum De Ark, Duivenkamp 844, Maarssen.

Duur: 90 minuten

Locatie