Afbeelding
Maarten Eykman

Gluren bij de buren

zondag 30 juni 2024 13:00 tot 18:00

Huiskamerfestival Gluren bij de Buren zoekt tuinen en acts. Gluren bij de Buren komt weer naar Stichtse Vecht op zondag 30 juni 2024. Amateurkunstenaars van alle soorten disciplines betreden het gazon als podium. Tuinen en acts kunnen worden aangemeld tot en met zondag 12 mei via www.glurenbijdeburen.nl. 

Allerlei soorten optredens zijn denkbaar op het podium van Gluren bij de Buren. Muziek, theater, dans, cabaret, het kan en mag allemaal. Alle podiumkunstenaars treden drie keer een half uur op, telkens voor nieuw publiek. Ook tuinen in alle soorten en maten kunnen aangemeld worden. De programmamakers zoeken een act die past bij het formaat van het tuintheater. 

Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne en wordt georganiseerd in samenwerking met Fort33 en Scholen in de Kunst. Het festival verlaagt drempels voor buurtontmoeting en creëert podia voor lokale amateurkunsten. Vind meer informatie of meld je aan tot en met zondag 12 mei via www.glurenbijdeburen.nl. 

Het festival vindt plaats in 29 gemeenten: Almere, Amersfoort, Arnhem, Breda, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Dronten, Ermelo, Harderwijk, Heerlen, Hengelo, Huissen, Leeuwarden, Leusden, Maastricht, Nijmegen, Roermond, Roosendaal, Sittard-Geleen, Stichtse Vecht, Utrecht, Venlo, Wageningen, Woerden, Zaanstad, Zutphen en Zwolle. 

ALGEMENE INFORMATIE

Wat: Gluren bij de buren

Wanneer: Zondag 30 juni tussen 13:00 en 18:00 

Waar: In heel Stichtse Vecht

Entree: Eigen bijdrage 

Meer informatie en aanmelden tot en met zondag 12 mei via 

www.glurenbijdeburen.nl 

Locatie