Afbeelding

Je ruimte innemen en onverbiddelijk jezelf zijn is nu belangrijker dan ooit!

Lezersnieuws

Schrijversdebuut voor Internationaal business & life coach Evelien van Es

STICHTSE VECHT > Al 25 jaar werkt ze als sparringpartner, internationaal spreker en businesscoach voor ondernemers en professionals. Tijdens de eerste lockdown begon Evelien van Es aan haar schrijversdebuut en haar boek Wees Onverbiddelijk Jezelf is vanaf nu verkrijgbaar. 

In het boek wordt een rijkdom aan verhalen, ervaringen en inzichten gedeeld die onmiskenbaar aanzetten tot zelfreflectie. De lezer wordt gestimuleerd om zichzelf écht te zien en te ontdekken wat zijn authentieke zijnskracht is; dé sleutel naar een vervuld leven. Ruimte nemen voor zelfreflectie is volgens Evelien, zeker in tijden van verminderd maatschappelijk perspectief, belangrijk voor de mentale en geestelijke gezondheid van mensen. ”Soms is het nodig om jezelf te veranderen om jezelf te blijven. De coronapandemie zorgt ervoor dat veel mensen tot stilstand komen en gaan nadenken. Er ontstaat ruimte voor belangrijke vragen, zoals: ‘doe ik eigenlijk waar ik echt gelukkig van word?’ of ‘wat wil ik nou eigenlijk écht?’ Het antwoord op die vragen vind je binnenin jezelf. Daarvoor is het belangrijk om verhalen te doorbreken die je jezelf tot nu toe hebt verteld en niet langer te zoeken naar oplossingen buiten jezelf. Dit vraagt van je om anders naar jezelf te kijken en te durven zijn wie je werkelijk bent. Dit leidt tot meer voldoening en innerlijke rust. Dat is waar Wees Onverbiddelijk Jezelf over gaat!”, aldus Evelien van Es. 

Coronapandemie als tijdsgeschenk

In Wees Onverbiddelijk Jezelf beschrijft Evelien van Es op een openhartige manier waar het in het leven echt om gaat. Daarbij deinst ze er niet voor terug om lef te tonen en de lezer met verhalen te raken. Zelf gooide ze begin 2015 het roer om, na een loopbaan als (interim) manager in de corporate wereld. Ze volgde haar hart en ging verder als coach op het snijvlak van business en leven. “Die twee zijn immers niet los van elkaar te zien,” aldus Evelien. “Vragen die gaan over zakelijke groei en ontwikkeling staan altijd in verbinding met persoonlijke thema’s die in de onderstroom aan de orde zijn. Het is een voorrecht om mensen die vastlopen in hun business te kunnen helpen bij hun transformaties. De impact die ik daarmee mag hebben op levens van anderen geeft me de voldoening waar ik in het verleden lange tijd naar heb gezocht. Dat gun ik anderen ook, om bij jezelf tot de essentie te komen en je unieke gave in te zetten.” Er zijn vaker momenten in het leven, zoals tijdens de coronapandemie, die je tot stilstand kunnen brengen en je doen afvragen: ‘Vind ik het nog leuk wat ik doe?’ en ‘Hoe wil ik het vervolg van mijn leven en carrière doorbrengen?’ “Ik zie het als een tijdsgeschenk van moeder natuur dat ik dit boek heb mogen schrijven en daarmee mijn boodschap uit mag dragen.” Wees Onverbiddelijk Jezelf maakt je bewust van waar je op dit moment in je leven staat en of het pad dat je bewandelt daadwerkelijk jouw pad is. Het helpt je op weg om hartgedragen keuzes te maken. Juist deze tijd is er om de balans voor jezelf op te maken. 

Wees Onverbiddelijk Jezelf is onder andere verkrijgbaar bij Bruna in Maarssendorp en bij Van Kralingen in Breukelen. De Engelstalige editie Be Relentlessly Yourself is inmiddels ook online verkrijgbaar.

Afbeelding
De Heeren van Maarssen is opnieuw in goede handen Ondernemend
Afbeelding
Cees van den Oosten erelid van ondernemingsvereniging OVSV Ondernemend
Afbeelding
Lopen, huppelen en rennen voor het nieuwe klimrek. Leerlingen WereldKidz Bolenstein zetten sponsorloop op touw Nieuws
Afbeelding
Tweede plaats voor Brandweer Breukelen tijdens Vaardigheidstoets Nieuws
Afbeelding
Uitje met bier belevenis op Slot Zuylen Vrije tijd
Afbeelding
QR-route van Museum Vredegoed te Tienhoven Vrije tijd
Afbeelding
De Vondel wordt het nieuwe Dorpshuis van Maarssen Dorp Nieuws
Afbeelding
Nieuwe cijfers Utrechtse woningmarkt onderstrepen noodzaak betaalbare woningen Nieuws
Afbeelding
Mantelzorgbijeenkomst in Maarssen: Zeg JA bij dementie Lezersnieuws
Afbeelding
Gemeente wil dat Demmerikse brug een beweegbare brug blijft Nieuws
Afbeelding
Politiek Stichtse Vecht over parkeerplaatsen Loenen en woningbouw Breukelen Nieuws
Afbeelding
Vechtstreek-in-Beweging Loop rond de Maarsseveense Plassen Sport
Afbeelding
Sponsordag voor Het Longfonds bij Anytime Fitness Maarssen Ondernemend
Afbeelding
Prachtige blauwborst is weer terug in de Groene Jonker, reis van 3000 kilometer Lezersnieuws