Afbeelding

Vriendenkring HandjeHelpen uit Stichtse Vecht beleeft fantastische dag op Hoeve Landzicht

Lezersnieuws

NIEUWER TER AA .> Op zaterdag 11 december zijn hulpvragers van Handjehelpen te gast geweest bij Hoeve Landzicht in Nieuwer ter Aa. Eigenaresse Monique Nijman bood hen een onvergetelijk dag aan en maakte het mogelijk dat de vriendenkring uit Stichtse Vecht - op de valreep voor de nieuwe lockdown - op veilige wijze samen konden koken en eten. 

 

Iedereen wil graag een sociaal netwerk, maar dat lukt niet iedereen vanzelf. Met het project Vriendenkringen helpt Handjehelpen hulpvragers om andere mensen te ontmoeten. Een vriendenkring bestaat uit twee of meer hulpvragers en een vrijwilliger van Handjehelpen, die ervoor zorgt dat de kring regelmatig bij elkaar komt. De hulpvragers wonen bij elkaar in de buurt en houden van soortgelijke activiteiten. Voor de vriendenkring uit Stichtse Vecht zijn dat bijvoorbeeld koken, eten, spelletjes doen en wandelen. 

Onvergetelijke dag 

Hoeve Landzicht stelde zijn partycentrum beschikbaar om de vriendenkring een onvergetelijke dag te bezorgen op 1,5 meter afstand. En wat was het een feest! Behalve van samen koken en eten heeft ook iedereen enorm genoten van de mooie locatie van de Hoeve, de oud-Hollandse spelletjes, de wandeling in de landelijke omgeving, van elkaar en niet op de laatste plaats van de hartelijkheid van de medewerkers van Hoeve Landzicht.  

Meedoen? 

Wil je ook in een Vriendenkring? Of wil je graag iets betekenen voor een vriendenkring, bijvoorbeeld als vrijwillig begeleider of door een ruimte of activiteit ter beschikking te stellen? Neem contact op met Handjehelpen: www.handjehelpen.nl 

Over Handjehelpen 

De vrijwilligers en stagiairs van Handjehelpen ondersteunen kinderen en volwassenen met een chronische ziekte, beperking of gedrag dat om extra aandacht vraagt. Handjehelpen zorgt voor de juiste match en biedt ondersteuning en begeleiding. Voor deze hulp is geen indicatie nodig. Handjehelpen bestaat meer dan veertig jaar en is actief in achttien gemeenten in en rondom Utrecht, Amsterdam en Weesp. www.handjehelpen.nl 

Afbeelding
Politie Stichtse Vecht waarschuwt voor inbrekers op pakjesavond Nieuws
Afbeelding
Het Naardermeer: vakmanschap met de natuur Lezersnieuws
Afbeelding
Twee bijzondere voorstellingen in Theater Piet Mondriaan in Abcoude over het leven buiten de gebaande paden Vrije tijd
Afbeelding
De Vrienden van ’t Kampje nemen bewoners een dagje mee uit naar de Kerstmarkt. Lezersnieuws
Afbeelding
Pieten op bezoek bij OSM Badminton Sport
Afbeelding
Expositie in Driestroom Vrije tijd
Afbeelding
MHV JO12-1 Winterkampioen Sport
Afbeelding
Na lange tijd weer open avonden op het VeenLanden College! Ondernemend
Afbeelding
Lions bridgetoernooi Bridge aan de Dijk voor vakantie-eiland Robinson Crusoe Lezersnieuws
Afbeelding
Gospelkoor Rejoice met jaarlijkse kerstconcert in Torenpleinkerk Vrije tijd
Afbeelding
De Goud Inkoop Bus staat er weer Ondernemend
Afbeelding
Kerkdiensten Breukelen zondag 4 december Lezersnieuws
Afbeelding
Koor Credo stopt en geef afscheidsconcert in Pauluskerk in Breukelen Nieuws
Afbeelding
Winst voor biljarters BVL Sport