Alle finalisten van Miss Teen of Utrecht
Alle finalisten van Miss Teen of Utrecht Eigen foto

Lisa (18) uit Maarssen finalist Miss Teen of Utrecht..

Lezersnieuws Ingezonden

MAARSSEN > Lisa Sierra Perdomo (18) uit Maarssen mag zich 1 van de finalisten noemen van Miss Teen of Utrecht. Op 26 februari 2023 staat zij in de finale van de missverkiezing in theater Lampegiet in Veenendaal. De uiteindelijke winnaar mag mee doen aan de nationale finale van Miss Teen of the Netherlands.  

Miss Teen of Utrecht

Lisa is druk bezig met stemmen verzamelen, haar boodschap verspreiden, trainingsdagen en zet zij zich samen met de andere finalisten ook in voor de Linda Foundation. De Linda Foundation is een goed doel wat arme gezinnen binnen Nederland een steuntje in de rug biedt. Op deze trainingsdagen krijgen de finalisten mediatraining, catwalktraining, fotoshoots en maken ze kennis met de hoofdsponsor Charmé by MC in Breukelen. 

Boodschap

Met haar deelname hoopt Lisa op een groter platform haar boodschap te verspreiden. Ze staat namelijk voor bewustwording en meer educatie over mentale gezondheid. Lisa is hier in haar dagelijks leven vaak mee bezig. Zo heeft ze vrijwilligerswerk gedaan bij een organisatie die gericht is op mentale gezondheid op scholen en wil zij psychologie gaan studeren. Lisa weet zelf namelijk hoe het is om een tijd mentaal niet gezond te zijn. “Ik wil anderen inspireren om te laten zien dat het écht beter kan gaan. Ik heb leren om alleen te kunnen zijn, en dat ook te waarderen. Als jij van jezelf houdt en afhankelijk bent van niemand, dan straal je dat uit en kan iedereen dat aan je zien!” Ze wil naar buiten brengen dat mentale gezondheid evenveel aandacht zou moeten verdienen als fysieke gezondheid: “Een gebroken been kan iedereen zien, maar als iemand er mentaal niet gezond is kan dit heel goed verborgen blijven.” Daarom wil ze hier meer aandacht voor vragen, en meegeven dat wij als mensen wat aardiger tegen elkaar mogen doen omdat je nooit weet waar een persoon doorheen gaat.

Als je wil stemmen op Lisa kan dat door Poll Utrecht Lisa naar 3010 te smsen. Let op: dit kost €1,10 per aangekomen bericht.

Afbeelding
College stuurt beleid voor zonnevelden naar de gemeenteraad Grootschalige elektriciteitsopwekking met zonnevelden in De Ronde Venen Nieuws
Afbeelding
De Heeren van Maarssen is opnieuw in goede handen Ondernemend
Afbeelding
Cees van den Oosten erelid van ondernemingsvereniging OVSV Ondernemend
Afbeelding
Lopen, huppelen en rennen voor het nieuwe klimrek. Leerlingen WereldKidz Bolenstein zetten sponsorloop op touw Nieuws
Afbeelding
Tweede plaats voor Brandweer Breukelen tijdens Vaardigheidstoets Nieuws
Afbeelding
Uitje met bier belevenis op Slot Zuylen Vrije tijd
Afbeelding
QR-route van Museum Vredegoed te Tienhoven Vrije tijd
Afbeelding
De Vondel wordt het nieuwe Dorpshuis van Maarssen Dorp Nieuws
Afbeelding
Nieuwe cijfers Utrechtse woningmarkt onderstrepen noodzaak betaalbare woningen Nieuws
Afbeelding
Mantelzorgbijeenkomst in Maarssen: Zeg JA bij dementie Lezersnieuws
Afbeelding
Gemeente wil dat Demmerikse brug een beweegbare brug blijft Nieuws
Afbeelding
Politiek Stichtse Vecht over parkeerplaatsen Loenen en woningbouw Breukelen Nieuws
Afbeelding
Vechtstreek-in-Beweging Loop rond de Maarsseveense Plassen Sport
Afbeelding
Sponsordag voor Het Longfonds bij Anytime Fitness Maarssen Ondernemend