Afbeelding

Unieke boeklancering: S.O.S. samoeraitraining, Een spannend avontuur in het hart van Brazilië

Lezersnieuws

NIGTEVECHT > Maak kennis met het verborgen leven van moderne samoeraikrijgers en de diepe wereld van jiu-jitsu in “S.O.S. samoeraitraining,” het nieuwste boek van Charlotte Doornhein uit Nigtevecht Dit boek biedt niet alleen entertainment maar ook waardevolle levenslessen en geeft een intrigerende draai aan de wereld zoals wij die kennen.

Over S.O.S. samoeraitraining

Samoeraikrijgers, eens de elitekrijgers van het oude Japan, leven voort in onze hedendaagse samenleving. Dit spannende avontuur speelt zich af in het exotische Rio de Janeiro en volgt vier jonge vrienden, Raul, Alexandre, Miguel en Estrela Ferreira, in hun reis van zelfontdekking en groei. Getraind door jiu-jitsu grandmaster Brioso Silva, verkennen ze de kunst van zelfverdediging en de filosofie van het leven zelf.

Over de auteur Charlotte Doornhein

Charlotte Doornhein is meer dan een veelzijdig auteur; ze is ook schoolschrijver, psychologe, jiu-jitsutrainer en Rites of Passage begeleider. Met dit boek wil ze jiu-jitsu als sport en levensfilosofie onder de aandacht brengen, en de lezers inspireren om volgens de waarden van de samoerai te leven.

Boeklancering 14 oktober 2023

Zaterdag 14 oktober is de officiële boeklancering van “S.O.S. samoeraitraining.” De lancering vindt plaats bij sportschool Yamato in Weesp en begint om 9:15 uur met een speciale ceremonie op de jiu-jitsu mat. Boeken zijn na afloop beschikbaar voor aankoop in de kantine, waar Charlotte de boeken zal signeren en voorzien van een persoonlijke boodschap (locatie: Weesp, Pampuslaan 153).

Wat vinden een Jiu Jitsu grootmeester en een Rites of Passage grootmeester van het boek?

“Dit boek is voor zowel kinderen als volwassenen boeiend om te lezen. In het begin wil de samoerai alles leren en doen. Naarmate de samoerai ouder wordt, zet hij dit opzij en gaat op zoek naar harmonie en welzijn.” - Mario den Edel, 10e dan Jiu Jitsu, oud-directeur Internationale Jiu Jitsu Federatie (IJJF).

“A beautiful tale set in Brasil that spans generations, is full of adventures and has wonderful characters, plus it is bursting with great lessons for children of all ages.” - Dr Arne Rubinstein, CEO and Founder of the Rites of Passage Institute in Australia.

Het boek is te koop bij elke (online) boekhandel. U kunt het ook rechtstreeks bij de website van Droomvallei Uitgeverij kopen: www.droomvalleiuitgeverij.nl

Afbeelding
Volop genieten bij Maarssen On Ice na sfeervolle opening Nieuws
Afbeelding
Veel belangstelling bij opening tentoonstelling 'De stem van het volk' bij Regionaal Archief RHCVV in Breukelen Nieuws
Afbeelding
Volkskerstzangdienst in de Ark Vrije tijd
Afbeelding
Stichtse Vecht ook aan tafel bij fusiegesprekken van Wijdemeren Nieuws
Afbeelding
St. Antonius Ziekenhuis gaat twee bloedafname-robots van Vitestro inzetten Ondernemend
Afbeelding
Spaanse kerstmuziek door het Apollo Ensemble in Breukelen Vrije tijd
Afbeelding
Volop genieten bij Eetcafé Rabelais Ondernemend
Afbeelding
Goud Inkoop Bus komt extra langs in de regio Ondernemend
Afbeelding
Klassieke Muziek Nu, is een prachtige voorstelling met klassieke muziek in een modern jasje in Theater Piet Mondriaan Vrije tijd
Afbeelding
Mike Lodder en bestuur OSM'75 Atletiek en Recreatiesport winnen Vrijwilligersprijs 2023 Nieuws
Afbeelding
Tijdelijke maatregelen ten behoeve van verkeersveiligheid Ruimteweg Nieuws
Afbeelding
Gemeente De Ronde Venen bevordert eerlijk afvalbeleid Alleen gechipte afvalcontainers worden nog geleegd in het nieuwe jaar Nieuws
Afbeelding
Schaatsen uit het vet voor Maarssen On Ice Vol plezier en vermaak op het ijs Nieuws
Afbeelding
Winterwandeling rond de Vinkeveense Plassen Vrije tijd