Afbeelding

Grote Kerstmarkt bij De Ark

Lezersnieuws

MAARSSENBROEK > Goede tradities houden ons op de been, ook in donkere tijden. De jaarlijkse kerstmarkt in de Ark is daar een goed voorbeeld van. Op vrijdagavond 15 december van 19:00-21.30 uur en op zaterdag 16 december van 10:00-14:00 uur zetten we de deuren van de Ark wagenwijd open. Voor iedereen die een origineel kerstbakje wil komen uitzoeken, of op zoek is naar vintage kerstartikelen voor een zacht prijsje. Verder vindt u er de vertrouwde kraam met olie- en kwarkbollen, diverse kramen met verlichting, puzzels en kerstboeken. Voor het eerst dit jaar zijn er ook kerstbroden te koop, per 2 tegelijk: een om zelf op te eten en een om weg te geven. Natuurlijk ontbreken ook de unieke kerstkaarten niet, ontworpen door kunstenaressen van de Ark. Er is zelfs een cadeautafel met kaarsen, adventsterren en nog veel meer, voor betaalbare presentjes.

De kerkzaal is prachtig versierd met gedekte tafels waarop zelfs de serviezen te koop zijn. Komt u vooral even langs om de kerstsfeer te proeven en te genieten van de live muziek.

We stellen het op prijs als u vooraf uw bestelling doet via onze eigen webshop www.ark-acties.nl voor de oliebollen, kwarkbollen, kerstbroden, kerstbakjes in diverse prijsklassen, de setjes kerstkaarten en de unieke kerstkaarsen. Nieuw dit jaar is het zgn. kerstpakket van €25,-: een combinatie van verschillende producten en bijzonder geschikt als relatie- of kerstgeschenk.

Tot en met 11 december kunt u uw bestelling plaatsen. Zo kunnen we efficiënter en dus duurzamer inkopen. En tijdens de kerstmarkt op 15 en 16 december staat de bestelling voor u klaar in de Ark, Duivenkamp 844 in Maarssen. Via de webshop kiest u een afhaalmoment. U hebt ter plekke de keus uit diverse kerstbakjes binnen de bestelde prijsklasse. En natuurlijk valt er nog genoeg te snuffelen tussen alle kramen met kerstartikelen. Voor wie het ophalen van de bestelling een probleem is, hebben we zelfs een thuisbezorgservice, op zaterdag 16 december.

40% van de opbrengst van onze kerstmarkt komt ten goede aan ‘Activiteitencentrum Zebraspoor’. Dit is een onlangs door vrijwilligers opgerichte stichting, die zich vanuit de buurtkamer in de Willem van Hoornhof inzet voor activiteiten voor jong en oud, op sociaal, cultureel en maatschappelijk gebied: voor de gezamenlijke maaltijden en de maandelijkse zondagse lunch bv moeten ze nu werken vanuit een hopeloos verouderde keuken; ze zouden heel blij zijn met een bijdrage die deze activiteiten op een hoger plan kan brengen. Omdat we, ook vanuit de Ark, weten hoezeer een gezamenlijke maaltijd kan bijdragen aan bestrijding van eenzaamheid en bevorderen van onderling contact, dragen we graag bij aan dit mooie doel.

De overige 60% is voor de verschillende projecten in De Ark.

We zijn heel blij met goede gebruikte kerstspullen en kerstgroen uit de tuin: in deze dure tijd helpt dit de kosten laag te houden, ook voor de bezoekers van onze kerstmarkt. Mocht u ons hieraan kunnen helpen, dan nemen we uw bijdrage graag in ontvangst op donderdagavond 7 en vrijdagavond 8 december tussen 19:00 en 20:00 uur, of op woensdag 13, donderdag 14 of vrijdag 15 december overdag, in De Ark, Duivenkamp 844 in Maarssenbroek.

En natuurlijk heten we u bovenal graag welkom op de kerstmarkt zelf!

Voor meer informatie kunt u altijd even een mailtje sturen of bellen.

Anneke Velthuijsen

amvelthuijsen@icloud.com

06-13639072

Gulnara Shafigullina
Sopraan Gulnara Shafigullina zingt mooi romantisch programma in Heilig Hart Kerk Vrije tijd
Afbeelding
De Boffers vieren 20-jarig bestaan en staat stil bij overlijden oprichtster Fransje Huurman Nieuws
Afbeelding
Straatroof op fietspad langs Pauwenkamp Nieuws
Afbeelding
Volgende stap zonnevelden in Haarrijnseplas Nieuws
Jannie van Kooten, vrijwilligerscoördinator.
Stichting Vrijwilligerszorg Thuis Sterven. Waar zou ú het liefst sterven? Ondernemend
Afbeelding
Vlag Oekraïne wappert boven Goudestein Nieuws
Afbeelding
Explosie bij restaurant in Vleuten, wie weet meer? Nieuws
Afbeelding
Leeuwenhart Risicobeheer en Verzekeringen kent de klanten Persoonlijk contact hoogste prioriteit Ondernemend
Afbeelding
Kerkdiensten Breukelen Zondag 25 februari 2024 Lezersnieuws
Afbeelding
Plannen voor water in uw buurt? Vraag subsidie aan bij Hoogheemraadschap Gemeente
Een taxatie van gouden of zilveren sieraden kan u verrassen.
Goud Inkoop Bus komt weer langs in de regio Ondernemend
Afbeelding
Choral Evensong in de Pieterskerk Breukelen Vrije tijd
Afbeelding
Muzikale bootreis van Barok tot Broadway met Boddé en Zomer in Grote Kerk Loenen Vrije tijd
Afbeelding
Alpe d'Huez op voor kankeronderzoek, team GCM gaat er voor lopend en fietsend Nieuws