Afbeelding

Spoedreparatie rioolpersleiding in Kockengen

Nieuws

KOCKENGEN > Vanaf maandag 11 oktober voeren gemeente Stichtse Vecht en Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden een spoedreparatie uit aan de rioolpersleiding op de hoek van de Koningin Julianaweg en de Dreef in Kockengen.

De inrit naar de Koningin Julianaweg wordt afgesloten voor alle verkeer. De parallelweg langs de Dreef is alleen te bereiken vanaf de Prinses Beatrixweg. Wanneer alles volgens planning verloopt, zijn de werkzaamheden dinsdag 19 oktober afgerond.

Omleiding

Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, wordt de Julianaweg tijdelijk afgesloten voor alle verkeer dat vanaf de Dreef komt. De Dreef zelf blijft gewoon open. De omleidingsroute loopt via de Prinses Beatrixweg en wordt aangegeven met borden.

Tankwagens

Donderdag 14 oktober wordt het rioolgemaal op de Wethouder van Doornstraat tijdelijk uitgezet om de bestaande leiding te kunnen verwijderen en de nieuwe leiding te kunnen aansluiten. Het afvalwater van jouw wijk wordt in die tijd op 2 plekken uit de leiding opgezogen en door de tankwagens afgevoerd naar de rioolzuiveringsinstallatie in Breukelen. Zo kunnen we een goede afvoer van jouw afvalwater garanderen.

Routes van de tankwagens

Het afzuigen van het afvalwater gebeurt bij het rioolgemaal aan de Wethouder van Doornweg en op de hoek van de Sportweg/Kerkweg. De tankwagens rijden 2 keer per uur de volgende routes:

Vanaf het rioolgemaal aan de Wethouder Van Doornweg via de Prins Bernhardweg en de Prinses Beatrixweg en de Dreef richting de N401Vanaf de Sportweg via de Kerkweg en de Dreef naar de N401

Breuk in de rioolpersleiding

Onlangs is er een breuk ontstaan in de rioolpersleiding. Deze breuk is op 1 oktober tijdelijk gerepareerd om ervoor te zorgen dat het rioolwater toch kan worden afgevoerd. De gemeente en Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden gaan nu samen aan de slag om de breuk definitief te repareren.

Het is belangrijk dat we snel starten met het werk, omdat we willen voorkomen dat de rioolpersleiding alsnog breekt en het vuile water in het oppervlaktewater terecht komt.

Afbeelding
Politie Stichtse Vecht waarschuwt voor inbrekers op pakjesavond Nieuws
Afbeelding
Het Naardermeer: vakmanschap met de natuur Lezersnieuws
Afbeelding
Twee bijzondere voorstellingen in Theater Piet Mondriaan in Abcoude over het leven buiten de gebaande paden Vrije tijd
Afbeelding
De Vrienden van ’t Kampje nemen bewoners een dagje mee uit naar de Kerstmarkt. Lezersnieuws
Afbeelding
Pieten op bezoek bij OSM Badminton Sport
Afbeelding
Expositie in Driestroom Vrije tijd
Afbeelding
MHV JO12-1 Winterkampioen Sport
Afbeelding
Na lange tijd weer open avonden op het VeenLanden College! Ondernemend
Afbeelding
Lions bridgetoernooi Bridge aan de Dijk voor vakantie-eiland Robinson Crusoe Lezersnieuws
Afbeelding
Gospelkoor Rejoice met jaarlijkse kerstconcert in Torenpleinkerk Vrije tijd
Afbeelding
De Goud Inkoop Bus staat er weer Ondernemend
Afbeelding
Kerkdiensten Breukelen zondag 4 december Lezersnieuws
Afbeelding
Koor Credo stopt en geef afscheidsconcert in Pauluskerk in Breukelen Nieuws
Afbeelding
Winst voor biljarters BVL Sport