Afbeelding
OSM'75

OSM’75 erelid Hans van den Boogaard overleden

Nieuws

MAARSSENBROEK > Afgelopen weekend ontvingen we het trieste bericht dat erelid Hans van den Boogaard is overleden. Hans van den Boogaard was al sinds 1984 betrokken bij onze club. Hij was de eerste technisch directeur binnen OSM’75 en schoof al snel door naar de rol als voorzitter van OSM’75, zo schrijft de club op haar facebook.

Tot aan de jaren 90 is hij bestuurlijk actief geweest. In die periode was hij een van de drijvende krachten achter het toen nog C1 toernooi hetende U15 toernooi. In de jaren na zijn voorzitterschap is Hans altijd actief betrokken geweest bij de club. Vanuit zijn politieke invloed binnen de gemeente heeft hij met regelmaat de lobby ingezet om zaken gemeentelijk voor elkaar te krijgen voor OSM’75. Ook was Hans voordat hij ziek werd altijd aanwezig bij de thuiswedstrijden van het 1e elftal. Naast de dingen die hij voor OSM’75 deed was hij ook actief in de stichting Sport4All. Vanuit deze stichting zette hij diverse maatschappelijk initiatieven op welke vaak ook nog een link met OSM’75 hadden.De laatste jaren was Hans adviseur van het bestuur. We konden altijd bij hem terecht voor vragen hoe we bepaalde zaken het beste konden doen en had hij altijd een duidelijke visie hoe de club geleid moest worden. 

Hij was er trots op dat ‘wij’ als kinderen van de club (zoals hij ons noemde) nu het bestuur van OSM’75 vormden. Afgelopen jaar werd het jaarlijkse Walking Football toernooi omgedoopt tot het Hans van den Boogaard toernooi als eerbetoon aan de verdiensten van Hans aan het Walking Football, maar ook zeker aan OSM’75.Hans bedankt voor alle tijd en liefde welke je in onze mooie club hebt gestoken. We wensen Anja, de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte in deze moeilijke periode.De afscheidsdienst zal besloten zijn.

Namens bestuur OSM’75 Remko TimmermansVoorzitter

Afbeelding
Nieuwe boa constrictor aangekomen in DierenPark Amersfoort Vrije tijd
Afbeelding
Provincie pakt Utrechtse bedrijventerreinen aan Nieuws
Afbeelding
Het Kompas uit Maarssen wint provinciale verkiezing Kinderen op weg naar finale en hoofdprijs Magazine Awards 2023 Lezersnieuws
Afbeelding
HaFaBra Concert door Brassband Breukelen Vrije tijd
Afbeelding
Buitenplaats Doornburgh presenteert nieuwe concertreeks STEK Nieuws
Afbeelding
100 jaar passie voor Utrecht, Het dikste nummer van Tijdschrift Oud-Utrecht ooit Nieuws
Afbeelding
Nieuwe buurtbussen in Loenen, Vreeland en Nigtevecht Nieuws
Afbeelding
Weekmarkt Breukelen deelt uit aan de klanten Ondernemend
Afbeelding
Burgemeester Ap Reinders op bezoek bij diamanten bruidspaar De Wijs-Rijntjes in Bisonspoor Gemeente
Afbeelding
Mobiliteits- en Verkeersveiligheidsplan De Ronde Venen Meer ruimte en aandacht voor fietser en OV Nieuws
Afbeelding
In liefde bloeiende bij Protestantse gemeente Maarssen Vrije tijd
Afbeelding
Feestelijke start publiciteitscampagne dagactiviteitencentra AxionContinu Ondernemend
Afbeelding
Ondernemers Stichtse Vecht zijn bezorgd over invoeren betaald parkeren Nieuws
Afbeelding
Zondag 11 juni Gratis Lezing over Grote Kerk Loenen Vrije tijd