Afbeelding
OSM'75

OSM’75 erelid Hans van den Boogaard overleden

Nieuws

MAARSSENBROEK > Afgelopen weekend ontvingen we het trieste bericht dat erelid Hans van den Boogaard is overleden. Hans van den Boogaard was al sinds 1984 betrokken bij onze club. Hij was de eerste technisch directeur binnen OSM’75 en schoof al snel door naar de rol als voorzitter van OSM’75, zo schrijft de club op haar facebook.

Tot aan de jaren 90 is hij bestuurlijk actief geweest. In die periode was hij een van de drijvende krachten achter het toen nog C1 toernooi hetende U15 toernooi. In de jaren na zijn voorzitterschap is Hans altijd actief betrokken geweest bij de club. Vanuit zijn politieke invloed binnen de gemeente heeft hij met regelmaat de lobby ingezet om zaken gemeentelijk voor elkaar te krijgen voor OSM’75. Ook was Hans voordat hij ziek werd altijd aanwezig bij de thuiswedstrijden van het 1e elftal. Naast de dingen die hij voor OSM’75 deed was hij ook actief in de stichting Sport4All. Vanuit deze stichting zette hij diverse maatschappelijk initiatieven op welke vaak ook nog een link met OSM’75 hadden.De laatste jaren was Hans adviseur van het bestuur. We konden altijd bij hem terecht voor vragen hoe we bepaalde zaken het beste konden doen en had hij altijd een duidelijke visie hoe de club geleid moest worden. 

Hij was er trots op dat ‘wij’ als kinderen van de club (zoals hij ons noemde) nu het bestuur van OSM’75 vormden. Afgelopen jaar werd het jaarlijkse Walking Football toernooi omgedoopt tot het Hans van den Boogaard toernooi als eerbetoon aan de verdiensten van Hans aan het Walking Football, maar ook zeker aan OSM’75.Hans bedankt voor alle tijd en liefde welke je in onze mooie club hebt gestoken. We wensen Anja, de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte in deze moeilijke periode.De afscheidsdienst zal besloten zijn.

Namens bestuur OSM’75 Remko TimmermansVoorzitter

Afbeelding
College stuurt beleid voor zonnevelden naar de gemeenteraad Grootschalige elektriciteitsopwekking met zonnevelden in De Ronde Venen Nieuws
Afbeelding
De Heeren van Maarssen is opnieuw in goede handen Ondernemend
Afbeelding
Cees van den Oosten erelid van ondernemingsvereniging OVSV Ondernemend
Afbeelding
Lopen, huppelen en rennen voor het nieuwe klimrek. Leerlingen WereldKidz Bolenstein zetten sponsorloop op touw Nieuws
Afbeelding
Tweede plaats voor Brandweer Breukelen tijdens Vaardigheidstoets Nieuws
Afbeelding
Uitje met bier belevenis op Slot Zuylen Vrije tijd
Afbeelding
QR-route van Museum Vredegoed te Tienhoven Vrije tijd
Afbeelding
De Vondel wordt het nieuwe Dorpshuis van Maarssen Dorp Nieuws
Afbeelding
Nieuwe cijfers Utrechtse woningmarkt onderstrepen noodzaak betaalbare woningen Nieuws
Afbeelding
Mantelzorgbijeenkomst in Maarssen: Zeg JA bij dementie Lezersnieuws
Afbeelding
Gemeente wil dat Demmerikse brug een beweegbare brug blijft Nieuws
Afbeelding
Politiek Stichtse Vecht over parkeerplaatsen Loenen en woningbouw Breukelen Nieuws
Afbeelding
Vechtstreek-in-Beweging Loop rond de Maarsseveense Plassen Sport
Afbeelding
Sponsordag voor Het Longfonds bij Anytime Fitness Maarssen Ondernemend