Afbeelding

Digitale nalatenschap, heb je daar weleens over nagedacht?

Ondernemend

MAARSSEN > Ook jij hebt vast een mobiele telefoon waar veel foto’s op staan, bestanden en contactgegevens. Een laptop en een Ipad waar foto’s op bewaard worden en belangrijke gegevens op worden verzameld.

Weet iemand je wachtwoorden te vinden om in deze apparaten te kunnen in het geval van plotseling overlijden? Heb je ergens een lijstje met wachtwoorden liggen zodat men ook de digitale nalatenschap kan regelen? En wat als je na overlijden van een dierbare niet bij alle gegevens kan komen? Waar kun je dan naar toe?

Deze en een heleboel andere vragen komen aan de orde op informatieve avond die wordt georganiseerd door Lodewijk Bogaard van Bogaarduitvaarten en Monique Kaldenbach van Kaldenbach Uitvaartzorg op vrijdag 7 oktober a.s. in afscheidskamer Maarssenbroek, Reigerskamp 611 van 19.00 – 21.00 uur.

Sander van der Meer van Digital Life Legacy geeft een levendige presentatie waar emotie en humor elkaar afwisselen met recente voorbeelden en praktische tips die je nu al aan het denken zetten. Digital Life Legacy, is het kennis- en expertisecentrum op het gebied van de digitale nalatenschap, online erfenis en dierbare data. Hiermee ondersteunen zij uitvaartondernemers, notariaat, (na)zorg-professionals en uiteraard nabestaanden.

Wanneer?

Vrijdag 7 oktober van 19.00 tot 21.00 uur. Inloop vanaf 18.45 uur. Ontvangst met koffie en thee in Afscheidskamer Maarssenbroek, Reigerskamp 611.

Aanmelden: U kunt zich aanmelden voor deze avond door een mail te sturen naar info@bogaarduitvaarten.nl . Als u vragen heeft kunt u ons ook bellen: Lodewijk Bogaard: tel.06-42661783 of Monique Kaldenbach tel. 06-57998595.

Afbeelding
Gospelkoor Rejoice met jaarlijkse kerstconcert in Torenpleinkerk Vrije tijd
Afbeelding
De Goud Inkoop Bus staat er weer Ondernemend
Afbeelding
Kerkdiensten Breukelen zondag 4 december Lezersnieuws
Afbeelding
Koor Credo stopt en geef afscheidsconcert in Pauluskerk in Breukelen Nieuws
Afbeelding
Winst voor biljarters BVL Sport
Afbeelding
Oliebollenactie De Ark gaat de oliebollen weer zelf bakken Lezersnieuws
Afbeelding
Boekpresentatie ‘Soldaten in de Vechtstreek’ bij Regionaal Historisch Centrum Vecht en Venen Nieuws
Afbeelding
Kerstshow en winterse sferen bij Tuincentrum Steck in Utrecht Overvecht Ondernemend
Afbeelding
Studie-informatiemarkt op RSG Broklede drukbezocht Ondernemend
Afbeelding
Happy Ouwers en exposities in het nieuwe Kampje in Loenen Lezersnieuws
Afbeelding
Verenigingen verpulveren Grote Clubactie record: € 12.8 miljoen. 26 verenigingen uit Stichtse Vecht droegen bij aan dit succes Nieuws
Afbeelding
Verenigingen verpulveren Grote Clubactie record: € 12.8 miljoen. 14 verenigingen uit De Ronde Venen droegen bij aan dit succes. Lezersnieuws
Afbeelding
Provincie maakt impact met Maatschappelijk Verantwoord Opdrachtgeven en Inkopen Nieuws
Afbeelding
Het Kompas krijgt knutselpapier van enorme omvang Nieuws