De Rolls van Peter eerder bij een signeersessie bij Primera
De Rolls van Peter eerder bij een signeersessie bij Primera Primera Bisonspoor

Peter Gillis signeert bij Primera Bisonspoor

Ondernemend Ingezonden

MAARSSENBROEK > Zaterdag 25 november komt Peter Gillis bekend van Massa is Kassa met meer dan 1 miljoen kijkers op SBS6, naar Primera Bisonspoor om zijn nieuwe kookboek Hatseflats te signeren.

Peter Gillis is momenteel ook bekend van de negatieve klanken uit de media, belasting, zijn ex en sluiten van horeca in enkele van zijn parken. Maar Peter Gillis heeft inmiddels een nieuwe liefde gevonden en richt zijn pijlen daar op!

Kookboek met lekker inspiratie door Peter

Wie wel eens naar het tv programma heeft gekeken weet dat Peter Gillis wel van een worstenbroodje houdt. Of twee. De vakantieparkondernemer is een ware Bourgondiër die je altijd wakker mag maken voor een lekkere hamburger, erwtensoep of nasi.

Van een foxwilde barbecue, via de Hollandse pot van ons mam tot internationale klassiekers à la Gillis: in het kookboek Hatseflats! staan Peters favoriete gerechten voor het hele gezin. Geen moeilijk gedoe, maar gewoon lekker eten dat je dankzij handige recepten ook zelf kunt maken. Eet smakelijk!

Over de auteur

Peter Gillis (1962) is de eigenaar van vakantieparkketen Oostappen Groep. Hij kreeg landelijke bekendheid met zijn realityserie Familie Gillis: massa is kassa op SBS6. 

De biografie Peter Gillis: Massa is kassa, uitgegeven door Vesper Publishing, was een van de bestverkochte boeken van 2021.

Ronald de Beer eigenaar van meerdere Primera winkels in het midden van het land stapte twee jaar geleden ook al in de Rolls-Royce van Peter Gillis. Wij begonnen toen de signeer toer in Bisonspoor (Maarssen), dikke rijen stonden er toen te wachten voor een foto en een gesigneerd boek. Vanuit Maarssen naar Hilversum toen en we eindigende de dag in Soest.

Wij doen een zelfde rondje maar beginnen nu in Soest. 

Twee jaar geleden gingen er ruim 350 boeken van Massa is kassa deze dag over de toonbank bij ons, daarom was een uitnodiging om nog een keer een rondje te doen zeker voor herhaling vatbaar. Peter is een aardige gast en een dagje op stap was zeker een leuke ervaring. 

Het kookboek kost € 20,- en is een leuk cadeau voor de feestdagen. Uiteraard schrijven Peter en Wendy er naar wens een persoonlijke boodschap in.  Peter Gillis zal 13.00 uur zijn auto parkeren op het marktplein en tot 14.00 uur aanwezig zijn in Maarssen

Afbeelding
MKB'ers in Utrecht helpen bij circulair ondernemen Ondernemend
Afbeelding
Speciaal vervoer voor Sinterklaas naar de Bijenschans Lezersnieuws
Afbeelding
Atelier De Kromme Mijdrecht op reis Lezersnieuws
Afbeelding
Wethouder Ad de Regt (LijstvanderDoes) treedt af per 25 januari 2024 in Woerden Nieuws
Afbeelding
Portaal en AM slaan handen ineen voor krachtige wijken in regio Utrecht Ondernemend
Afbeelding
Koffie & Thee met appeltaart in de Week van de Verbinding in Stichtse Vecht Lezersnieuws
Afbeelding
Hockey MHV JO14-2 kampioen in subtopklasse Sport
Afbeelding
Revolutie op Wielen: Ontdek de Nieuwe C-HR op 9 december bij Toyota van Ekris Maarssen! Ondernemend
Afbeelding
Doorrijder ongeluk Harmelen aangehouden, 4-jarig kind gewond Nieuws
Afbeelding
Sint en Piet bezochten ook de ouderen van Maarssen in het Dorpshuis. Lezersnieuws
Afbeelding
Ultiem kerstgevoel in Grote Kerk met Roder Jongenskoor Vrije tijd
Afbeelding
Onafhankelijke clientondersteuning (OCO) in Stichtse Vecht ook in 2024 uitgevoerd door Kwadraad, Leef, Gezinsbuddy en MEE Gemeente
Afbeelding
Autobrand naast woning aan het Sluisje in Vreeland Nieuws
Afbeelding
Taekwon-Do School IN NAE DO KWAN succesvol op 2 toernooien in 1 weekend. Sport