In het bijzijn van de Kansis Groen collega’s ondertekenen Maarten van der Greft (wethouder) en Yvonne Pot (directeur Kansis Groen) de samenwerkingsovereenkomst.
In het bijzijn van de Kansis Groen collega’s ondertekenen Maarten van der Greft (wethouder) en Yvonne Pot (directeur Kansis Groen) de samenwerkingsovereenkomst.

Samenwerking tussen De Ronde Venen en Kansis Groen

Ondernemend

REGIO > Kansis Groen en gemeente De Ronde Venen hebben een samenwerkingsovereenkomst voor onbepaalde tijd getekend. De partijen werken al langer samen, maar willen nu hun samenwerking versterken. Kansis Groen is een betrouwbare partner die de gemeente helpt bij het onderhouden en verbeteren van de buitenruimte.

Kansis Groen werkt mee aan de buitenruimte van De Ronde Venen

De medewerkers van Kansis Groen in Breukelen voeren verschillende werkzaamheden uit in de buitenruimte. Ze houden zich bezig met het onderhoud van de groenvoorzieningen in de winter en de zomer. Ook reinigen ze de straatkolken, prullenbakken en andere plekken in de openbare ruimte. Ze ruimen bijvoorbeeld zwerfafval op. Verder maken ze borden schoon, plaatsen ze bankjes en onderhouden ze speeltoestellen. “Dit zijn allemaal belangrijke zaken waar je niet altijd bij stilstaat. We zijn daarom erg blij met de samenwerking met Kansis Groen. De medewerkers van Kansis Groen laten dagelijks zien dat ze een hart voor onze gemeente hebben met het werk dat zij doen”, zegt wethouder Maarten van der Greft.

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen kansen bij Kansis Groen

Bij Kansis Groen werken mensen die moeilijk een baan kunnen vinden. Iedereen heeft een eigen verhaal of achtergrond. Kansis Groen geeft deze mensen de kans om weer te werken. Dit geeft hen vertrouwen en perspectief. Kansis Groen biedt ook trainingen en cursussen aan, zodat de medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen. “Wat Kansis Groen doet voor haar mensen is heel waardevol. Het is niet makkelijk voor deze doelgroep om een baan te vinden en zo lukt het toch. Als gemeente dragen we hier graag aan bij en daarom is deze samenwerkingsovereenkomst zo belangrijk”, aldus wethouder Maarten van der Greft.

Afbeelding
Utrechters verdacht van grootschalige berovingen door het hele land via datingsites Nieuws
Afbeelding
MKB'ers in Utrecht helpen bij circulair ondernemen Ondernemend
Afbeelding
Speciaal vervoer voor Sinterklaas naar de Bijenschans Lezersnieuws
Afbeelding
Atelier De Kromme Mijdrecht op reis Lezersnieuws
Afbeelding
Wethouder Ad de Regt (LijstvanderDoes) treedt af per 25 januari 2024 in Woerden Nieuws
Afbeelding
Portaal en AM slaan handen ineen voor krachtige wijken in regio Utrecht Ondernemend
Afbeelding
Koffie & Thee met appeltaart in de Week van de Verbinding in Stichtse Vecht Lezersnieuws
Afbeelding
Hockey MHV JO14-2 kampioen in subtopklasse Sport
Afbeelding
Revolutie op Wielen: Ontdek de Nieuwe C-HR op 9 december bij Toyota van Ekris Maarssen! Ondernemend
Afbeelding
Doorrijder ongeluk Harmelen aangehouden, 4-jarig kind gewond Nieuws
Afbeelding
Sint en Piet bezochten ook de ouderen van Maarssen in het Dorpshuis. Lezersnieuws
Afbeelding
Ultiem kerstgevoel in Grote Kerk met Roder Jongenskoor Vrije tijd
Afbeelding
Onafhankelijke clientondersteuning (OCO) in Stichtse Vecht ook in 2024 uitgevoerd door Kwadraad, Leef, Gezinsbuddy en MEE Gemeente
Afbeelding
Autobrand naast woning aan het Sluisje in Vreeland Nieuws